Welkom op de pagina voor affiliates. Op deze pagina delen wij promotiemateriaal, tips en content, die jouw als promotor helpen bij het succesvol promoten van onze producten. Via de mail voorzien we je ook af en toe van relevante updates, zoals nieuwe productreleases en promoties. Bij vragen kun je ons altijd bereiken via affiliate@myshreddedlifestyle.com.

Promoten

My Shredded Lifestyle heeft een eigen affiliate netwerk. Via dit netwerk worden alle affiliate verkopen bijgehouden en worden de commissies uitgekeerd aan hun partners (jij). Om in aanmerking te kunnen komen voor deze commissies dien je jezelf aan te melden op onze webshop. Ben je nog niet geregistreerd, registreer je dan door hier te klikken.

Als je al een account hebt of je geregistreerd hebt, kun je in je eigen account een overzicht zien van de ‘My Shredded Lifestyle’ advertenties. Als je hierop klikt zie je jouw unieke affiliate-url. Voor iedere verkoop via jouw unieke url ontvang je via ons netwerk de vastgestelde commissie. Het uitbetalen van deze commissies wordt maandelijks door ons gedaan. Je stuurt ons maandelijks een factuur met je affiliate inkomsten.

Bij My Shredded Lifestyle zijn wij van mening dat jij als promotor recht hebt een commissie over de totale waarde van een bestelling. Hoe hoger het bedrag dat mensen bestellen, hoe hoger het de commissie zal zijn. Uit onze ervaring blijkt dat klanten niet enkel één boek kopen, maar vaak ook een of meerdere upsells bestellen in de vorm van e-books, cursussen en trainingsschema’s.

Daarnaast gebruiken wij diverse promotietools om My Shredded Lifestyle onder de aandacht te houden van onze doelgroep en bezoekers. Dit doen wij o.a. in de vorm van Facebook campagnes, Instagram marketing en retargeting. Bezoekers die niet direct overgegaan zijn tot aankoop, maar op een later tijdstip alsnog overgaan tot aankoop, zorgen ervoor dat je alsnog je commissie krijgt. Dit komt doordat de cookies bij ons netwerk 30 dagen geldig zijn. Dit houdt in dat je ook voor de lange termijn de vruchten zal blijven plukken van jouw inspanningen.

Om jouw zo goed mogelijk te helpen hebben wij een overzicht gemaakt met tips en tools die je kunt gebruiken om een succesvolle promotie op te zetten.

  • links delen
  • review schrijven
  • inzicht in boek geven
  • banners

Links delen

Een van de meest bekende methoden van affiliate marketing is het verwerken van links in je teksten. Zorg er wel voor dat deze teksten ‘natuurlijk’ overkomen. Ga niet links maken met: “koop nu!” of “bestel meteen!”. Een betere manier is om te zeggen: “met de methode van My Shredded Lifestyle heb ik resultaten weten te behalen in 3 weken tijd” of “het boek heeft mij zeer veel inspiratie gegeven”.

Review over het boek schrijven

Een stap die je kunt ondernemen om de verkopen een boost te geven, is het schrijven van een review over het boek. Mis je inspiratie of kennis over het onderwerp of heb je zelf een creatief idee? Stuur dan een e-mail naar affiliate@myshreddedlifestyle.com.

Natuurlijk weten wij dat je een boek nodig hebt om een goede review te schrijven. Daarom kun je het boek tegen kostprijs krijgen. Stuur ook hiervoor even een mail naar affiliate@myshreddedlifestyle.com.

Inzicht in boek geven

Wil je je lezers/doelgroep nu echt over de streep trekken, dan bieden wij je graag de optie aan om een inkijkexemplaar te kunnen delen (pdf). Je kunt deze bijvoorbeeld weggeven in ruil voor een e-mailadres o.i.d. Met deze e-mailadressen kun je vervolgens weer verkoop genereren bij toekomstige producten die wij lanceren. Klik hier om het inkijkexemplaar van MYSL te downloaden

Banners

Banners bestaan al een hele tijd. Er bestaat discussie over of deze nog goed werken of niet. Wij zijn van mening dat deze gewoon nog werken hoor! We merken dat er nog steeds veel conversie uit de banners komt. In je account vind je verschillende afbeeldingen en banners die je kunt gebruiken voor op jouw website. Wens je andere afbeeldingen of video’s te gebruiken, neem dan contact met ons op.