"Leer Hoe Jij Eenvoudig Een Droomlichaam Kunt Behalen Door Strategisch Om Te Gaan Met Je Voeding"

 • Leer de essentie van voeding

  Ontdek hoe belangrijk de rol van de juiste voeding is bij het bereiken van jouw droomlichaam

 • Ontdek handige voedingsstrategieën

  Met een strategie wordt het behalen van je doelen een stuk eenvoudiger

 • Volledig gebaseerd op de wetenschap

  Gebaseerd op meer dan 10 internationale wetenschappelijke onderzoeken

 • Leer hoe je een persoonlijks voedingsplan kunt opstellen

  Stap voor stap leg ik je uit hoe je een jouw blauwdruk naar een droomlichaam opstelt

 • 75 Shreddelicious recepten

  Leer snel en gezond koken met 75 Shreddelicious recepten

Prijs: €34,95 (incl. toegang tot online tools, bonussen en prijzen, gratis verzending en meer…)

Let op: deze prijs stijgt binnenkort!

O.A. BEKEND VAN…

Maak het bereiken van jouw droomlichaam en gezonde levensstijl nog eenvoudiger…

 

Het tweede boek van My Shredded Lifestyle gaat jou leren hoe belangrijk voeding en een juiste strategie is. Je bent in staat om snellere en betere resultaten te halen door de juiste kennis en technieken toe te passen. Dit boek vormt een complete gids die jouw stapsgewijs leert hoe jij op een eenvoudig vol te houden manier jouw droomlichaam kunt bereiken met het toepassen van de juiste kennis.

Ik heb er bewust voor gekozen om dit boek geen ‘kookboek’ te noemen, aangezien dit boek niet enkel om recepten draait. In dit boek leer ik je onder andere de basisprincipes van voeding, hoe je jouw voordeel kunt behalen met de juiste voeding, welke voedingsstrategieën je kunt toepassen en hoe je deze strategieën kunt toepassen op jouw levensstijl. Naast deze informatie heb ik 75 recepten samengesteld, die ik persoonlijk zeer lekker vind, regelmatig eet en graag met jou wil delen. Ook leer ik je hoe je een eigen voedingsplan kunt opstellen en door de fabels van de voedingsindustrie heen kunt prikken.

ECHTE MENSEN, ECHTE RESULTATEN

One Legged Lifter

Richard Duchon

Roy Groenendijk

Lotte Leek

Over de auteur

 

 

Merijn Schoeber is een ‘Youtuber’, ook wel bekend van zijn kanaal ‘Merijn’. Merijn startte in 2009 met het aanpakken van zijn gezondheid en lichaam en dit heeft hem een aantal jaren daarna doen besluiten om te stoppen met school. Dit om zich volledig te focussen op zijn lichaam en zijn Youtubekanaal. In deze jaren heeft Merijn een eigen levensstijl ontwikkeld, ook bekend als My Shredded Lifestyle. In 2017 is ook zijn eerste boek uitgekomen, genaamd ‘My Shredded Lifestyle; de ultieme gids naar jouw droomlichaam’. Dit boek is wereldwijd een bestseller en inmiddels bassen al tienduizenden mensen deze levensstijl toe.

Dit nieuwe boek is een vervolg op zijn eerste boek aangezien voeding een zeer belangrijke rol speelt bij het creëren van een gezonde levensstijl en een droomlichaam. In onze drukke levensstijl lijkt het vaak lastiger dan ooit om gezonde voeding te consumeren. Hierdoor is hij onderzoek gaan doen om erachter te komen hoe je op een strategische en efficiënte wijze de voedingsstoffen kunt binnenkrijgen.

Zowel met dit boek als met zijn YouTubekanaal helpt Merijn iedereen om hetzelfde doel te kunnen bereiken. Informatie delen met anderen en anderen helpen met het behalen van bepaalde dromen is dan ook zijn passie. Merijn streeft ernaar een inspiratiebron te mogen zijn voor iedereen die dezelfde passie deelt!

BEST BEOORDEELDE DIEETBOEKEN OP BOL.COM

LEES DE REACTIES VAN ECHTE MENSEN…

BESTEL HET BOEK NU EN ONTVANG:

Bestel het boek in de pre-sale en ontvang:

 • – Het fysieke boek (t.w.v. € 34,95)
 • – Gratis thuisbezorgd (t.w.v. € 3,85)
 • – Gratis toegang tot alle online tools & bonussen die bij het boek horen (t.w.v. €14,95)

 

Totale minimale waarde van: € 53.75

Nu voor slechts: € 34,95

Prijs: €34,95 (incl. toegang tot online tools, bonussen en prijzen, gratis verzending en meer…)

Let op: deze prijs stijgt binnenkort!

MYSL KENT AL MEER DAN 30.000 GELUKKIGE LEZERS 

Die de stap hebben genomen om gezonder te leven en hun droomlichaam te bereiken.

Bonus 1 – Handige en doelgerichte calculators

Bij het boek worden diverse handige calculators aangeboden die jouw helpen bij het bepalen van je doelen (o.a. macro- en TDEE-calculator).

Bonus 2 – Handige voedingsplanning-template

Een goede planning is het halve werk. Wij bieden je een eenvoudige template aan, waarmee je eenvoudig een eigen voedingsplan kunt samenstellen.

Bonus 3 – Handig voedingsoverzicht met macro’s

We hebben lijsten gemaakt, gesorteerd op de hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en vetten. Zo kun jij eenvoudig voeding vinden die in jouw voedingsplanning past.

Bonus 4 – Het ultieme vettenoverzicht

Er bestaat veel verwarring over welke vetten gezond en ongezond zijn. Wij bieden als bonus onze vettenlijst aan. Deze lijst geeft inzicht in welke vetten gezond en/of ongezond zijn.

Prijs: €34,95 (incl. toegang tot online tools, bonussen en prijzen, gratis verzending en meer…)

Let op: deze prijs stijgt binnenkort!

VEELGESTELDE VRAGEN

Is dit boek wel iets voor mij?

Of je nu een man of een vrouw bent, het maakt niet uit. Dit boek is voor iedereen die gezonder wil leren leven en eten of zijn/haar droomlichaam wil bereiken.

Dit boek is iets voor jouw als jij je in een of meerdere van onderstaande punten herkent:

 • Je past momenteel My Shredded Lifestyle toe, maar vindt het lastig om je macronutriëntendoelen te behalen.
 • Je eet momenteel wekelijks dezelfde voeding en wilt graag meer variatie in je eetschema.
 • Je neemt momenteel If It Fits Your Macros als uitgangspunt, maar vergeet om 80 procent gezonde voeding te eten.
 • Je hebt onvoldoende houvast en hebt behoefte aan meer kennis over voeding.
 • Je bent geen chef-kok, maar wilt wel gezond en lekker kunnen eten.
 • Je hebt al meerdere diëten gevolgd, maar nog steeds lukt het je niet om op lange termijn resultaten te blijven behalen.
 • Je vindt het lastig om je portiegroottes te bepalen, wanneer je een keer buiten de deur eet.
 • Je hebt soms zin in een lekkere (ongezonde) snack, maar je nieuwsgierig naar gezonde alternatieven.
 • Je wilt graag afvallen of aankomen, maar met jouw huidige levensstijl bereik je je doelen niet of langzamer dan verwacht.
 • Je weet dat gezonde voeding belangrijk is, maar hebt geen idee waar je moet starten.

Wat maakt dit boek anders dan andere boeken?

Dit boek is niet zomaar een kookboek of een boek met een of ander heilig dieet. Dit boek biedt jou echte informatie gebaseerd op echt wetenschappelijk onderzoek en praktische ervaring. Dit boek heb ik op een dusdanige manier samengesteld, dat je zowel de benodigde kennis over voeding en strategieën krijgt, maar ook voldoende recepten aangereikt krijgt waardoor jij direct aan de slag kan na het lezen van dit boek.

Veel boeken worden geschreven vanuit marketingoogpunt. Dit boek is geschreven vanuit het oogpunt om zoveel mogelijk mensen te helpen.

Ik heb er bewust niet voor gekozen om dit boek een ‘kookboek’ te noemen, aangezien dit boek niet enkel om recepten draait. In dit boek leer ik je onder andere de basisprincipes van voeding, hoe je jouw voordeel kunt behalen met de juiste voeding, welke voedingsstrategieën je kunt toepassen en hoe je deze strategieën kunt toepassen op jouw levensstijl. Naast deze informatie heb ik 75 recepten samengesteld, die ik persoonlijk zeer lekker vind, regelmatig eet en graag met jou wil delen.

Wanneer je het eerste boek van My Shredded Lifestyle hebt gelezen, weet je dat de volledige levensstijl is gebaseerd op periodiek vasten. De recepten die ik deel in dit boek zijn niet per definitie enkel toe te passen op deze levensstijl, maar kunnen ook met andere (sport)diëten toegepast worden. Door de enorme variatie in recepten, is er gekozen om alle macronutriënten, de hoeveelheid calorieën, de hoeveelheid vezels, de mate van moeilijkheid en de bereidingstijd te vermelden. Hierdoor kun je in één oogopslag eenvoudig je recepten vinden.

Wat is de My Shredded Lifestyle Community?

Afgelopen jaar is gebleken hoe belangrijk een goede like-minded community is. Samen met de community worden dagelijks honderden, dan wel duizenden, mensen geïnspireerd en gemotiveerd om te werken aan een gezondere levensstijl en hun droomlichamen. Je kunt ook jouw kennis en inspiratie delen met de My Shredded Lifestyle community. Zo kun je onder andere jouw kookkunsten delen, maar ook je fysieke resultaten. Dit kan door op sociale media gebruik te maken van de hashtags #MYSL en #MYSHREDDEDLIFESTYLE en/of via de besloten Facebookgroep en/of via de MYSL-app.

 

Klik hier om lid te worden van de MYSL Facebook-groep

Wat ga ik precies leren?

Dit boek is een compleet strategische voedingsgids. In dit boek komt onder anderen aan bod:

 • Wat de basisprincipes van My Shredded Lifestyle zijn.
 • De essentie van voeding.
 • Macronutriënten
 • Voedingsvezels
 • Hoe om te gaan met suikers?
 • Vochtbalans
 • Voedingsstrategieën
 • Hoe je kunt meal preppen
 • Hoe je een persoonlijke voedingsplanning kunt opstellen
 • Macrodoelen berekenen
 • Voorbeeldschema’s
 • Strategisch boodschappen doen
 • Een compleet stappenplan, waarmee jij jouw blauwdruk naar een droomlichaam opstelt.Ik kan met trots zeggen dat dit een zeer compleet boek is waar je daadwerkelijk mee aan de slag kunt gaan. Er staan opdrachten in het boek die helpen bij het formuleren van jouw persoonlijke doelstellingen. Na het lezen van het boek kun je dan ook echt aan de slag.
 • 75 shreddelicious recepten

Veel boeken bieden je enkel theorie, maar missen de praktische toepassing. Dit vind ik zelf altijd vervelend. Daarom heb ik een boek geschreven waar je zowel praktische als theoretische kennis wordt aangeboden.

Hoe lang duurt het voordat ik het boek in huis heb?

Zodra je het boek besteld hebt (op werkdagen voor 13.00 uur), dan wordt het boek de eerstvolgende werkdag geleverd.

In Nederland leveren wij met PostNL, in België met Bpost

Waarom is dit boek niet eerder verschenen?

Om dit boek tot stand te laten komen, is er bijna 1 jaar research gedaan en voldoende geëxperimenteerd. De meeste kennis en recepten zijn tot stand gekomen door de praktische kennis van Merijn die hij in de afgelopen 7 jaar heeft opgedaan. Hoofdzakelijk worden onderwerpen en lifestyles zoals deze, zoveel mogelijk tegengehouden door de grotere spelers binnen de voedingsindustrie. Deze spelers hebben namelijk maar 1 doel, en dat is: zoveel mogelijk (ongezonde) voeding verkopen. Omdat Merijn een goede houvast en gestructureerd stappenplan wilt bieden, is er eerst voldoende onderzoek gedaan naar alle onderwerpen in het boek. Alles wat je leest is dus onderbouwd met wetenschappelijke onderzoeken in combinatie met persoonlijke ervaringen. Je kunt begrijpen dat dit een tijdrovend proces is (geweest), maar dit komt de kwaliteit alleen maar ten goede.

top

© MyShreddedLifestyle | Algemene voorwaarden | Privacy Policy