Wil jij weer back in shape komen of echt spiermassa opbouwen?

Wil jij graag..

Eindelijk je droom lichaam bereiken?

Trots zijn op je lichaam en tevreden zijn?

Meer energie hebben en je beter voelen?

Afvallen, zonder hier alles voor op te hoeven geven?

Zelfverzekerder door het leven gaan?

Een gezonde levensstijl volgen die ook echt bij jou past?

Dan ben jij bij ons op het juiste adres!

Met My Shredded Lifestyle hebben wij al duizenden mensen geholpen om hun droomlichaam te bereiken.

Word jij de volgende?

Start direct

PAK JIJ DIE €1000 CASH?!

De zomer is alweer voorbij!

De vraag die jij je nu moet stellen is, wat ga ik nu in de winter doen?!

Als jij hier NIET op kunt antwoorden en je weet niet hoe je een goede basis spiermassa opbouwt om volgend jaar een nog betere shape te hebben, dan is meedoen met onze challenge jouw antwoord.

Mensen die ons al een tijd volgen en in onze community zitten weten dat wij altijd proberen terug te geven aan onze community.

De motivatie voor ons is om zoveel mogelijk mensen fit te krijgen en letterlijk hun leven te veranderen. Om dit massaal te bereiken hebben wij de ideale motivatie cocktail bedacht!

Je kunt namelijk €1000 CASH winnen als je meedoet met onze BACK ON TRACK CHALLENGE.

Het systeem werkt als volgt…

Ben jij bij de max 100 deelnemers en heb jij de beste transformatie, dan maak jij kans op die felbegeerde hoofdprijs van €1000 CASH!

Zou dit jou motiveren om het maximale uit jezelf te halen? Vraag aan je vrienden/familie of zij met jou mee willen doen, zodat je samen een doel hebt waar iedereen beter, sterker en gezonder van wordt.

DEZE TOPPERS GINGEN
JOU VOOR!

New Year Challenge 2020

Jaap Arts

€ 1000

Jaap wist het zeker! Die MYSL Challenge ga ik rocken. Nou dat heeft Jaap zeker gedaan. Binnen 12 weken is hij van een beetje mollig naar SUPER DROOG gegaan. Hij heeft de maatwerk workout en voedingsschema's tot in de puntjes opgevolgd en zie op de foto het resultaat! Op de foto zie je gelijk wat Jaap met het prijzengeld heeft gedaan. Hij heeft dit geld grotendeels gebruikt voor het bouwen van zijn eigen zwembad in de tuin. Ideaal voor de zomer!

The New Year Challenge 2021

DARIO

€ 1000

Dario is de winnaar van de New Year Challenge van 2021. Hij gaf aan dat gebrek aan motivatie en discipline ervoor zorgde dat hij nooit echt droog kon worden. Hij had praktisch alle hoop opgegeven, totdat die de poging waagde om mee te doen met een MYSL Challenge. Het ging vanaf de eerste weken met de check-ins zo goed en zie op de foto het eindresultaat. Dario kwam als winnaar uit de bus en nam de felbegeerde €1000 cash prijs mee naar huis. Hij gaf aan dat meedoen aan de challenge de beste keuze van het afgelopen jaar is geweest.

DON'T WORRY!

Wij begeleiden ook vrouwen

Deze powervrouwen ging jou voor!

Nieuw!

MY SHREDDED LIFESTYLE APP

Meer dan 2000 oefeningen

Met de MYSL APP bij de hand hoef jij niet meer bang te zijn, dat je niet weet wat jij moet doen. Je staat met de MYSL APP direct in contact met jouw MYSL Coach. Deze coach zal jou dan ook via de APP verder begeleiden. Zo krijg je 48 uur na aankoop het voeding- en trainingsschema klaargezet in je app met een berichtje, zodat jij gelijk weet wanneer je kunt starten. De APP is zeer gebruiksvriendelijk en heeft zelfs een My Shredded Lifestyle Community. Je kunt met de community meedoen aan uitdagingen en al jouw vragen stellen of resultaten delen.

Werkwijze

124 / 125

Aanmeldingen

Spelregels:

Tot en met 50 aanmeldingen is EARLY BIRD voor prijs €49,99

51 tot en met 100 aanmeldingen is LATE BIRD voor prijs €59,99

101 tot en met 125 aanmeldingen is SUPER LATE BIRD voor prijs €64,99

De hoofdprijs voor de beste transformatie is standaard €1000 CASH.

124 / 125

Aanmeldingen

Spelregels:

Tot en met 50 aanmeldingen is EARLY BIRD voor prijs €49,99

51 tot en met 100 aanmeldingen is LATE BIRD voor prijs €59,99

101 tot en met 125 aanmeldingen is SUPER LATE BIRD voor prijs €64,99

De hoofdprijs voor de beste transformatie is standaard €1000 CASH.

Kies je coach

Start direct

MAN

VROUW

FAQ

Je kunt een mannelijke of vrouwelijke coach kiezen en je krijgt een MYSL Coach toegewezen die beschikbaar is. Alle coaches zijn gecertificeerd en opgeleid volgens de MYSL voorwaarden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een coach beter is, dan de ander.

Begeleiding van een MYSL Coach is voor iedereen geschikt die de wil en doorzettingsvermogen heeft om een gesteld doel te behalen.

Een MYSL Coach is iets voor jou als jij je in een of meerdere van onderstaande punten herkent:

– Je past momenteel een voedingsschema toe, maar vindt het lastig om je macronutriëntendoelen te behalen.

– Je eet momenteel wekelijks dezelfde voeding en wilt graag meer variatie in je eetschema.

– Je neemt momenteel If It Fits Your Macros als uitgangspunt, maar vergeet om 80 procent gezonde voeding te eten.

– Je hebt onvoldoende houvast en hebt behoefte aan meer kennis over voeding of training nodig.

– Het lukt je alsmaar niet om die felbegeerde sixpack te krijgen.

– Je hebt al meerdere diëten gevolgd, maar nog steeds lukt het je niet om op lange termijn resultaten te blijven behalen.

– Je vindt het lastig om een geschikt trainingsschema op te stellen.

– Je hebt geen idee waar je mee bezig bent in de gym.

– Je wilt graag afvallen of aankomen, maar met jouw huidige levensstijl bereik je je doelen niet of langzamer dan verwacht.

– Je hebt simpelweg geen motivatie om te starten.

Herken jij jezelf in een van bovenstaande punten, dan is het pakken van een MYSL Coach een goede stap om mee te starten!

Zodra jij een MYSL Coaching pakket hebt gekocht en een MYSL Coach hebt uitgekozen, dan ontvang jij direct een email met wat je moet doen. Zo krijg je gelijk de opdracht om de My Shredded Lifestyle App te downloaden en een account aan te maken met een unieke code.

Zodra jij een account hebt aangemaakt kan de MYSL Coach zien dat jij voor hem gekozen hebt. Hij zal jou PRO Member maken en een privé bericht sturen in de MYSL App. Vervolgens zal hij een persoonlijke intake met jou inplannen om je doel te bespreken en aan de slag te gaan.

Ja dit is mogelijk. Wij hebben de expertise in huis om jou een vegetarisch of veganistisch voedingsschema op te stellen en de daarbij behorende workouts.

Wij kunnen begrijpen dat niet alle voeding even lekker is. Dit kun je aangeven bij het persoonlijk intake gesprek en hier wordt dan rekening mee gehouden bij het opstellen van een persoonlijk voedingsschema. Mocht je nu toch iets hebben doorgegeven dat jij niet lust? Geen probleem! Stuur je persoonlijke coach een bericht in de MYSL APP en hij past het voor je aan.

Met de expertise van Merijn Schoeber en het MYSL-team is deze app met zeer veel zorg samengesteld. De MYSL-app dient voor motivatie en inspiratie. Wij hebben als doel om samen met jou en onze community, jou te helpen met het bereiken van jouw droomlichaam.

In deze app vind je de volgende onderdelen:

Community: In de app is het mogelijk om in contact te komen met andere communityleden. Zo kun je berichten delen, vrienden toevoegen, maar ook privéberichten sturen. Ook is het mogelijk om lid te worden van groepen binnen de community en jouw kennis te delen over diverse onderwerpen. Binnen de community kun je terecht met al je vragen en krijg je binnen no-time een antwoord.

Challenges: je kunt uitdagingen aangaan met andere MYSL-leden. Samen streven naar een doel in de vorm van een competitie leidt vaak tot topprestaties. Dit maakt het behalen van je doelen nog leuker en eenvoudiger. MYSL geeft regelmatig leuke prijzen weg aan de winnaars van challenges.
Voedingsschema’s: het is mogelijk om via deze app een voedingsschema op maat te laten maken door Merijn of een professionele voedingscoach van het MYSL-team. Voeding is de sleutel tot het behalen van een droomlichaam.

Gekoppelde calorieën- en voedingstracker: aan de MYSL-app is een calorieën- en voedingstracker app gekoppeld. Deze app zorgt ervoor dat je alle calorieën en macronutriënten van je voeding kunt tracken.

Workouts: in deze app vind je meer dan 2000 workouts. Bij deze workouts kun je uitleg en video’s over de uitvoering bekijken. Hierdoor hoef je nooit te gissen over hoe je een workout precies uitvoert.

Trainingsschema’s: stel je eigen trainingsschema samen via onze app of krijg een gepersonaliseerd trainingsschema op basis van jouw doel. Samen met professionals uit het MYSL-team wordt jouw persoonlijke trainingsschema opgesteld. Ook is het in de app mogelijk om zelf trainingsschema’s samen te stellen en een logboek bij te houden. Hierin kun je onder andere jouw herhalingen en sets bijhouden.

Agenda: met MYSL organiseren wij regelmatig leuke evenementen waar jij als communitylid ook bij kan zijn. Deze evenementen worden gecommuniceerd via de agenda. Verder kun je in de agenda jouw geplande workouts terugvinden.

Shop: deze app heeft een leuke shop, boordevol fitnessproducten. Denk aan een slimme weegschaal die samenwerkt met onze app, alle MYSL-producten, et cetera.

Analyse: “meten = weten”. Dit kun jij nu ook met de MYSL-app. Zorg ervoor dat je je gewicht en lichaamscompositie bijhoudt, zodat je kunt analyseren of je progressie boekt.

Wil jij het behalen van jouw droomlichaam nog eenvoudiger maken? Of ben je op zoek naar professionele begeleiding? Dan zit je bij een van de MYSL Coaches wel goed!

Nee, zodra jij voor 3, 6 of 12 maanden coaching hebt gekozen, dan kun je dit niet meer tussentijds opzeggen. Zorg dus ervoor dat je het juiste tijdsvak kiest als jij wilt starten met coaching.

Ja, een coach zorgt voor een persoonlijk schema gebaseerd op jouw levensstijl. Als jij in de intake aangeeft hoe je werk eruit ziet, dan wordt daar elk schema op aangepast.

Door de lockdowns kan het voorkomen dat jouw sportschool gesloten is. Via het intake formulier vragen wij dit en zo krijgt jouw coach direct inzage tot welke middelen jij toegang hebt. Zo kun je veel resultaat bereiken met home workouts of outdoor training. Voor een kleine investering kun je ook resistance bands en andere tools aanschaffen om op eigen locatie een kwalitatieve workout uit te voeren. Mochten de sportscholen weer opengaan, dan past jouw coach direct de schema's aan in de app!