BEN JIJ KLAAR OM EINDELIJK IN SHAPE TE ZIJN VOOR DE ZOMER?

Persoonlijke aanpak
Samen een plan opstellen dat werkt voor jou

Bewezen methode
Wij werken enkel met wetenschappelijke onderbouwde methodes

Handige MYSL APP
Je hebt alle kennis die je nodig hebt direct op je smartphone staan

Gekwalificeerde Coaches
Wij werken enkel met gekwalificeerde coaches die al jaren in het vak zitten

Voeding- en trainingsschema’s
Wij bieden diverse pakketten op maat aan

Home workouts & Gym workouts
Als de gyms dicht zijn, dan doen we thuis of buiten trainen en als de gyms opengaan passen we jouw schema’s aan.

Start direct

VAN €1000 T0T €2000

Mensen die ons al een tijd volgen en in onze community zitten weten dat wij altijd proberen terug te geven aan onze community.

De motivatie voor ons is om zoveel mogelijk mensen fit te krijgen en letterlijk hun leven te veranderen. Om dit massaal te bereiken hebben wij de ideale motivatie cocktail bedacht!

Je kunt namelijk tot €2000 CASH winnen als je meedoet met onze SUMMER ’21 SHRED CHALLENGE.

Het systeem werkt als volgt…

Bij 100 deelnemers wordt de hoofdprijs voor de beste transformatie + verhaal €1000 CASH. Bij 150 deelnemers wordt de hoofdprijs met €500 verhoogd en zo maximaal tot 200 deelnemers met als maximale hoofdprijs €2000 CASH!

Zou dit jou motiveren om het maximale uit jezelf te halen rond deze tijd? Vraag aan je vrienden/familie of zij met jou mee willen doen, zodat je samen een doel hebt waar iedereen beter, sterker en gezonder van wordt.

DEZE TOPPERS GINGEN
JOU VOOR!

Shredded At Home Challenge

ROOS VAN YPEREN

€ 1000

Uit het niets kwam corona in de wereld. Iedereen moest thuis blijven en alle sportscholen waren maandenlang gesloten. Wij van MYSL moesten iets verzinnen om onze community fit te houden en hierop bedachten wij de Shredded At Home Challenge. Met een positieve mentale inzet heeft Roos zonder geopende sportscholen deze resultaten weten te behalen. Hoe tof is het dat wij van MYSL onderdeel zijn van deze transformatie?! Het prijzengeld is welbesteed aan haar prachtige bedrijf in sieraden ‘Atelier Rosey’ en gedeeltelijk gedoneerd aan een etentje voor familie die ook hadden meegedaan met de challenge.

FINISH 2020 STRONG CHALLENGE

2020

BACK TO THE GYM CHALLENGE

2020

AT HOME CHALLENGE

2020

NEW YEAR CHALLENGE

2020

Nieuw!

MY SHREDDED LIFESTYLE APP

Meer dan 2000 oefeningen

Met de MYSL APP bij de hand hoef jij niet meer bang te zijn, dat je niet weet wat jij moet doen. Je staat met de MYSL APP direct in contact met jouw MYSL Coach. Deze coach zal jou dan ook via de APP verder begeleiden. Zo krijg je 48 uur na aankoop het voeding- en trainingsschema klaargezet in je app met een berichtje, zodat jij gelijk weet wanneer je kunt starten. De APP is zeer gebruiksvriendelijk en heeft zelfs een My Shredded Lifestyle Community. Je kunt met de community meedoen aan uitdagingen en al jouw vragen stellen of resultaten delen.

Werkwijze

200 / 200

Aanmeldingen

Spelregels: De hoofdprijs voor de beste transformatie is standaard
€1000 CASH. Zodra wij 150 aanmeldingen hebben, dan veranderd
de hoofdprijs naar €1500 CASH. Dit kan oplopen tot maximaal 200
aanmeldingen met een hoofdprijs van €2000!

Wij zitten vol!

Bedankt voor alle aanmeldingen.

200 / 200

Aanmeldingen

Spelregels: De hoofdprijs voor de beste
transformatie is standaard €1000 CASH.
Zodra wij 150 aanmeldingen hebben, dan
veranderd de hoofdprijs naar €1500 CASH. Dit
kan oplopen tot maximaal 200 aanmeldingen
met een hoofdprijs van €2000!

Wij zitten vol!

Bedankt voor alle aanmeldingen.

Kies je coach

Start direct

MAN

VROUW

FAQ

Kan ik een coach uitkiezen?

Je kunt een mannelijke of vrouwelijke coach kiezen en je krijgt een MYSL Coach toegewezen die beschikbaar is. Alle coaches zijn gecertificeerd en opgeleid volgens de MYSL voorwaarden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een coach beter is, dan de ander.

Voor wie is een MYSL Coach geschikt?

Begeleiding van een MYSL Coach is voor iedereen geschikt die de wil en doorzettingsvermogen heeft om een gesteld doel te behalen.

Een MYSL Coach is iets voor jou als jij je in een of meerdere van onderstaande punten herkent:

– Je past momenteel een voedingsschema toe, maar vindt het lastig om je macronutriëntendoelen te behalen.

– Je eet momenteel wekelijks dezelfde voeding en wilt graag meer variatie in je eetschema.

– Je neemt momenteel If It Fits Your Macros als uitgangspunt, maar vergeet om 80 procent gezonde voeding te eten.

– Je hebt onvoldoende houvast en hebt behoefte aan meer kennis over voeding of training nodig.

– Het lukt je alsmaar niet om die felbegeerde sixpack te krijgen.

– Je hebt al meerdere diëten gevolgd, maar nog steeds lukt het je niet om op lange termijn resultaten te blijven behalen.

– Je vindt het lastig om een geschikt trainingsschema op te stellen.

– Je hebt geen idee waar je mee bezig bent in de gym.

– Je wilt graag afvallen of aankomen, maar met jouw huidige levensstijl bereik je je doelen niet of langzamer dan verwacht.

– Je hebt simpelweg geen motivatie om te starten.

Herken jij jezelf in een van bovenstaande punten, dan is het pakken van een MYSL Coach een goede stap om mee te starten!

Wat gebeurt er precies als ik een pakket heb gekocht?

Zodra jij een MYSL Coaching pakket hebt gekocht en een MYSL Coach hebt uitgekozen, dan ontvang jij direct een email met wat je moet doen. Zo krijg je gelijk de opdracht om de My Shredded Lifestyle App te downloaden en een account aan te maken met een unieke code.

Zodra jij een account hebt aangemaakt kan de MYSL Coach zien dat jij voor hem gekozen hebt. Hij zal jou PRO Member maken en een privé bericht sturen in de MYSL App. Vervolgens zal hij een persoonlijke intake met jou inplannen om je doel te bespreken en aan de slag te gaan.

Kan ik als vegetariër of veganist coaching krijgen?

Ja dit is mogelijk. Wij hebben de expertise in huis om jou een vegetarisch of veganistisch voedingsschema op te stellen en de daarbij behorende workouts.

Ik lust niet alles, wordt hier rekening mee gehouden?

Wij kunnen begrijpen dat niet alle voeding even lekker is. Dit kun je aangeven bij het persoonlijk intake gesprek en hier wordt dan rekening mee gehouden bij het opstellen van een persoonlijk voedingsschema. Mocht je nu toch iets hebben doorgegeven dat jij niet lust? Geen probleem! Stuur je persoonlijke coach een bericht in de MYSL APP en hij past het voor je aan.

Wat houdt de MYSL APP precies in?

Met de expertise van Merijn Schoeber en het MYSL-team is deze app met zeer veel zorg samengesteld. De MYSL-app dient voor motivatie en inspiratie. Wij hebben als doel om samen met jou en onze community, jou te helpen met het bereiken van jouw droomlichaam.

In deze app vind je de volgende onderdelen:

Community: In de app is het mogelijk om in contact te komen met andere communityleden. Zo kun je berichten delen, vrienden toevoegen, maar ook privéberichten sturen. Ook is het mogelijk om lid te worden van groepen binnen de community en jouw kennis te delen over diverse onderwerpen. Binnen de community kun je terecht met al je vragen en krijg je binnen no-time een antwoord.

Challenges: je kunt uitdagingen aangaan met andere MYSL-leden. Samen streven naar een doel in de vorm van een competitie leidt vaak tot topprestaties. Dit maakt het behalen van je doelen nog leuker en eenvoudiger. MYSL geeft regelmatig leuke prijzen weg aan de winnaars van challenges.
Voedingsschema’s: het is mogelijk om via deze app een voedingsschema op maat te laten maken door Merijn of een professionele voedingscoach van het MYSL-team. Voeding is de sleutel tot het behalen van een droomlichaam.

Gekoppelde calorieën- en voedingstracker: aan de MYSL-app is een calorieën- en voedingstracker app gekoppeld. Deze app zorgt ervoor dat je alle calorieën en macronutriënten van je voeding kunt tracken.

Workouts: in deze app vind je meer dan 2000 workouts. Bij deze workouts kun je uitleg en video’s over de uitvoering bekijken. Hierdoor hoef je nooit te gissen over hoe je een workout precies uitvoert.

Trainingsschema’s: stel je eigen trainingsschema samen via onze app of krijg een gepersonaliseerd trainingsschema op basis van jouw doel. Samen met professionals uit het MYSL-team wordt jouw persoonlijke trainingsschema opgesteld. Ook is het in de app mogelijk om zelf trainingsschema’s samen te stellen en een logboek bij te houden. Hierin kun je onder andere jouw herhalingen en sets bijhouden.

Agenda: met MYSL organiseren wij regelmatig leuke evenementen waar jij als communitylid ook bij kan zijn. Deze evenementen worden gecommuniceerd via de agenda. Verder kun je in de agenda jouw geplande workouts terugvinden.

Shop: deze app heeft een leuke shop, boordevol fitnessproducten. Denk aan een slimme weegschaal die samenwerkt met onze app, alle MYSL-producten, et cetera.

Analyse: “meten = weten”. Dit kun jij nu ook met de MYSL-app. Zorg ervoor dat je je gewicht en lichaamscompositie bijhoudt, zodat je kunt analyseren of je progressie boekt.

Wil jij het behalen van jouw droomlichaam nog eenvoudiger maken? Of ben je op zoek naar professionele begeleiding? Dan zit je bij een van de MYSL Coaches wel goed!

Is een gekozen coaching pakket maandelijks opzegbaar?

Nee, zodra jij voor 3, 6 of 12 maanden coaching hebt gekozen, dan kun je dit niet meer tussentijds opzeggen. Zorg dus ervoor dat je het juiste tijdsvak kiest als jij wilt starten met coaching.

Is coaching te combineren met onregelmatige diensten?

Ja, een coach zorgt voor een persoonlijk schema gebaseerd op jouw levensstijl. Als jij in de intake aangeeft hoe je werk eruit ziet, dan wordt daar elk schema op aangepast.

Wat doen jullie als de sportscholen gesloten zijn?
Door de lockdowns kan het voorkomen dat jouw sportschool gesloten is. Via het intake formulier vragen wij dit en zo krijgt jouw coach direct inzage tot welke middelen jij toegang hebt. Zo kun je veel resultaat bereiken met home workouts of outdoor training. Voor een kleine investering kun je ook resistance bands en andere tools aanschaffen om op eigen locatie een kwalitatieve workout uit te voeren. Mochten de sportscholen weer opengaan, dan past jouw coach direct de schema's aan in de app!