[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Wie is Merijn Schoeber?

Hi, mijn naam is Merijn Schoeber. Ik ben een selfmade ondernemer met een passie voor fitness, voeding en deze levensstijl. Velen kennen mij van mijn YouTubekanaal en wereldwijd online coaching platform ‘Student Aesthetics’. Ik geloof erin dat iedere persoon het lichaam van zijn dromen kan bereiken. Door het bieden van informatie die uitvoerbaar en wetenschappelijk aantoonbaar is, probeer ik zoveel mogelijk mensen hiermee te helpen. Ik ben niet enkel geïnteresseerd in hoe je vet kunt verliezen of hoe je in spiermassa kunt aankomen, maar ik wil mensen ook inspireren en helpen bij het behalen van hun dromen. Dit is een van mijn grootste drijfveren. Vandaar heb ik samen met mijn team het platform My Shredded Lifestyle opgericht. Hiermee willen wij zoveel als mogelijk mensen op de wereld helpen bij het behalen van hun droomlichaam!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Hoe heb je van je werk je beroep gemaakt?

Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat mijn ambities zeer sterk bij fitness en voeding liggen. Deze ambities waren voor mij belangrijker dan het behalen van een schooldiploma. Ik heb dan ook besloten om gedurende mijn studie te stoppen om mij volledig te focussen op ‘Student Aesthetics’. Dit geeft mij veel meer voldoening en het heeft bijgedragen tot waar ik nu sta. Door vol gas te geven en mijn dromen na te jagen is het mij gelukt om van mijn passie mijn beroep te maken. Zo moet ik eerlijk bekennen dat dit een euforisch gevoel geeft en mij nog meer drijft om meer doelen te bereiken.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”11882″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Moet je geboren zijn als fitnessliefhebber of atleet?

Nee, helemaal niet juist! Ik ben niet geboren als een fitnessliefhebber of atleet. Geloof het of niet, maar ik was verslaafd aan het spelen van videogames. Ik gaf niets om wat ik at en ik was een grote fan van chips, fastfood en ijs. Toch heb ik de stap genomen om te beginnen met fitness, maar al snel kwam ik erachter dat ik niet snel spiermassa opbouwde. Daarna ben ik gestart met gezonder eten, maar nog steeds lukte het mij niet om spieren te kweken. Ook na het lezen van honderden artikelen en magazines, het kopen van supplementen en het volgen van bepaalde schema’s lukte het mij na 2 jaar nog steeds niet om de gewenste spiermassa op te bouwen.

Eerst spiegelde ik mij veel aan fitnessmodellen, maar al snel kwam ik erachter dat deze modellen steroïden gebruikten. Ik heb mij als doel gesteld om als ‘natural’ mijn droomlichaam te bereiken. Door deze motivatie ben ik mijn eigen levensstijl gaan ontwikkelen, dit heb ik nu doorvertaald naar mijn eigen boek ‘My Shredded Lifestyle’. Ik ben apetrots dat ik al mijn geleerde kennis heb kunnen vertalen in een gedetailleerd en overzichtelijk naslagwerk. Alles wat ik doe, doe ik op een gezonde en doordachte manier. Deze levensstijl is het resultaat van 6 jaar onderzoek, vallen en opstaan en het opdoen van ervaring met cliënten. Mijn grootste doel is om de wereld te laten zien hoe fitness een positieve impact kan hebben op jouw leven en mindset.[/vc_column_text][vc_column_text]

Wat kunnen mensen van ‘My Shredded Lifestyle’ verwachten?

Zoals ik al zei is ‘My Shredded Lifestyle’ oftewel ‘MYSL’ volledig in mijn visie geschreven. Alle kennis en ervaring die ik de gedurende 6 jaar heb opgedaan zijn in het boek verwerkt. Zo ben ik blij om te vermelden dat het ook een interactief boek betreft. De methode is zo opgebouwd, dat jij als lezer in de eerste 6 hoofdstukken de ‘MYSL’ methode haarfijn krijgt uitgelegd. Vervolgens in hoofdstuk 7 ga jij zelf aan de slag met je eigen persoonlijke doel(en) op te stellen, Je caloriebehoefte bepalen, calorie doel berekenen en via een persoonlijk logboek je voortgang bijhouden. Vervolgens leg ik in hoofdstuk 8 verschillende methodes van eten uit, zoals; If it fits your macro’s, voeding tracken, eetschema volgen of intuïtief eten. Ik leg je zelfs uit hoe je met de methode van ‘MYSL’ alcohol kunt drinken en nog steeds van het leven kunt genieten, maar ondertussen wel positieve fitness resultaten blijft behalen.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”11884″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Waarom heb je dit boek geschreven?

De reden dat ik dit boek heb geschreven, is omdat ik volledig achter deze ‘lifestyle’ sta. Ik zie het eigenlijk ook niet als een methode of een ‘tool’, maar echt als een levensstijl. Toen ik net begon met fitnessen had ik veel moeite om resultaat te behalen. Ten eerste had ik onvoldoende kennis over training en voeding. Magazines, personal trainers, sportgoeroes; iedereen had een andere aanpak en iedereen had een andere mening. Dit zorgde ervoor dat ik niet meer wist wat ik wel en niet moest geloven. Ik kon op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zien. In de afgelopen 6 jaar heb ik zowat iedere aanpak en methode uitgeprobeerd. Dit heeft mij veel tijd en moeite gekost, maar ik zie dit niet als verspilde tijd. Kijkende naar de behaalde resultaten, is een groot deel van de tijd ‘verspilde tijd’ geweest, maar als je kijkt naar de leermomenten uit deze fouten, dan kun je stellen dat de tijd niet verspild is. Alles wat ik van deze fouten heb geleerd, draagt bij aan waar ik nu sta. Nu is het moment gekomen dat ik alles dat ik geleerd heb uit deze fouten wil delen met de wereld. Ik wil zo veel mogelijk mensen helpen om deze fase van vallen en opstaan te vermijden. Het is namelijk erg frustrerend als jij je best doet in de sportschool en een dieet aanhoudt, maar vervolgens geen resultaten ziet of niet de resultaten ziet waar je op hoopte.

My Shredded Lifestyle is een levenswijze die ik in de afgelopen jaren in kleine stapjes heb ontdekt en verder heb geoptimaliseerd. Ik kan nu met volle trots zeggen dat dit niet alleen de meest effectieve aanpak van afvallen en spieren behouden/opbouwen is, maar ook de meest fijne manier is. Je hoeft niet elk aspect van je leven aan de kant te zetten om deze levensstijl te kunnen volgen. Je kunt zorgen dat trainen en diëten hier een deel van worden, zonder jezelf in de stress te jagen wanneer je bijvoorbeeld eens een keer gaat uiteten met vrienden of familie.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Wat is je volgende doel?

Ik wil mij blijven focussen op mijn YouTube kanaal ‘Merijn’, want ik wil mensen blijven bereiken en helpen. Zowel met dit platform als met mijn YouTubekanaal wil ik iedereen helpen om hetzelfde als mij te kunnen bereiken. Informatie delen met anderen en anderen helpen met het behalen van bepaalde dromen, doe ik met een passie. Ondertussen kan ik met trots zeggen dat ik duizenden mensen over de hele wereld heb geholpen met het bereiken van hun fitnessdoelen en heb bijgedragen aan een positieve verandering in hun leven. Ik hoop dat ik een inspiratiebron mag zijn voor velen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.