Base

Naam

Jeanette

Bio

Mijn naam is Jeanette en ik ben als arts en psycholoog werkzaam bij https://onlineapotheek.co. Ik heb Psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Utrecht en ben erkend Registerpsycholoog van Arbeid en Gezondheid NIP. Naast mijn jarenlange werkzaamheden als psycholoog, heb ik ook ervaring als leidinggevende.

 

Ik behandel mensen met psychische klachten van uiteenlopende aard, bijvoorbeeld:

klachten als angst, depressie, stress (spanningen)

·      bij problemen op het gebied van werk of studie

·      psychosomatische klachten

·      coaching in werk of leven

 

Bijna ieder mens maakt in zijn leven wel eens een moeilijke periode door, een tijd dat je het gevoel hebt er “doorheen te zitten”. Je probeert eerst zelf je leven weer op de rit te krijgen, met hulp van vrienden of familie, maar het lukt je niet helemaal of helemaal niet. Je kunt even een steun in de rug gebruiken van iemand die ervoor geleerd heeft en die betrokken is bij jou en je leven.

Ook in je werk kunnen zich moeilijkheden voordoen. Dat kan allerlei oorzaken hebben, zowel in het werk, de werkomstandigheden, als in jou zelf. Dikwijls zie je dat er meerdere zaken zijn die een rol spelen, dat je niet één oorzaak aan kan wijzen en dat ze bovendien nog onderling samenhangen. Lastig! Samen met de psycholoog kijk je wat er dan aan de hand is en wat je eraan kan doen, soms in overleg met je werkgever of leidinggevende. Er kan dus hulp geboden worden bij problemen in het werk, bij (dreigend) verzuim en re-integratie, zie Verzuimbegeleiding.

top

© MyShreddedLifestyle | Algemene voorwaarden | Privacy Policy