Maak kennis met onze nieuwe stagiaire!

Even voorstellen

Hi, Mijn naam is Noy Baggen (17 jaar) en zoals je op bovenstaande foto kunt zien zit ik op 400 ingepakte MYSL 2 boeken! 
Ik volg een marketing gerelateerde opleiding op het Leeuwenborgh te Sittard. Ik heb zelf nooit veel met fitness gehad, maar nu ik stage loop bij My Shredded Lifestyle zie ik dat fitness je leven drastisch kan verbeteren. Zo ben ik vrij mager en ik vind het lastig om aan te komen, maar met hulp van een MYSL Coach ben ik goed op weg om in gewicht aan te komen. Zo wil ik binnen een half jaar 8KG aankomen, waarvan een groot deel in spiermassa natuurlijk!

Maar goed nu even over mijn stage bij My Shredded Lifestyle!

Wat is er zo leuk aan stage lopen bij MYSL?

Het toffe aan My Shredded Lifestyle is, dat er genoeg ruimte is voor creativiteit. Ze zijn een online bedrijf en samen met vlogger Merijn weet het bedrijf hoe online marketing werkt. Helaas lopen de scholen vaak achter op de hedendaagse technologieën en marketing. Zo vind ik video editing (bewerking) zeer leuk om te doen en ik krijg bij dit bedrijf de ruimte om hiermee aan de slag te gaan. Ik loop pas een maand stage bij dit bedrijf, maar naar mijn mening heb ik al wat toffe promotie video’s gemaakt.

Wil jij deze zien?

MYL 2 promotie video

 

Deze video heb ik met liefde gemaakt voor het tweede My Shredded Lifestyle boek. Gelukkig had ik de beelden al van het YouTube-kanaal van Merijn. Het is natuurlijk nog meer werk om deze beelden eerst zelf te schieten om ze daarna te bewerken. De bewerking heb ik gedaan in Adobe After Effects. Dit is een programma waarmee je zeer professioneel video’s kunt bewerken. Zoals je in de video kunt zien heb ik gebruik gemaakt van verschillende geluiden om het beeld nog sterker te laten overkomen. Daarnaast zie motion graphics met teksten die goed overvloeien in andere beelden. Op het einde van de video zie je licht flikkeren en hoor je een geluid daarbij. Dit is om het boek nog beter naar voren te laten komen en dit wordt ook vaak gebruikt in professionele product video’s.

Productievideo van My Shredded Lifestyle 2

 

Dit was mijn eerste video voor My Shredded Lifestyle. Hierin zie je het productieproces van de MYSL 2 boeken. Het leuke aan deze video vind ik, dat je inzicht krijgt in een productieproces van 10.000 boeken. Ik had nog nooit zoiets gezien en hierdoor heb ik nu een beter beeld over hoe boeken op massaal niveau gedrukt worden. Best geinig toch?

Mijn stage loopt tot januari 2019 en ik verwacht nog meer toffe video’s voor My Shredded Lifestyle te maken!

 

 

Groetjes,

Noy Baggen

 

oktober 26, 2018

0 responses on "Maak kennis met onze nieuwe stagiaire!"

Leave a Message

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top
© Myshreddedlifestyle.com | Alle rechten voorbehouden.
X