" Ontdek Hoe Jij Je Droomlichaam En Een Gezondere Levensstijl Creëert Zonder Tijd En Geld Te Verspillen "

Bekijk de Trailer!

 • Jouw droomlichaam in 8 stappen

  Ontdek hoe je in 8 simpele stappen snel resultaat kunt behalen en behouden

 • Volledig gebaseerd op de wetenschap

  Gebaseerd op meer dan 20 internationale onderzoeken uit de wetenschap

 • Leer je lichaam om (meer) vet te verbranden

  Verbrand vet op de meest effectieve manier met een eenvoudig vol te houden levensstijl

Nu nog voor €29,95 (incl. toegang tot online tools)

Let op: deze prijs stijgt binnenkort!

O.A. BEKEND VAN…

Van een aangeleerd voedingspatroon naar een gezonde levensstijl…

 

Dat is de weg die je met dit boek gaat afleggen. Je leert stapsgewijs hoe jij je droomlichaam kunt bereiken met een levensstijl die eenvoudig vol te houden is.

Er bestaat een grote kans dat je dit al eerder geprobeerd hebt met diëten of andere middeltjes, maar dat het je toen niet gelukt is of dat je het niet hebt kunnen volhouden.

‘My Shredded Lifestyle’ levert echter keer op keer succes op, omdat deze levensstijl gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en bewezen methodes en ook op de lange termijn is vol te houden.

Geef dus nog niet op met het bereiken van je droomlichaam en je doelen, maar lees eerst dit boek!

ECHTE MENSEN, ECHTE RESULTATEN

Richard Duchon

Over de auteur

 

 

Merijn Schoeber is een ‘Youtuber’, ook wel bekend van zijn kanaal Student Aesthetics. Merijn startte in 2009 met het aanpakken van zijn gezondheid en lichaam en dit heeft hem een aantal jaren daarna doen besluiten om te stoppen met school. Dit om zich volledig te focussen op zijn lichaam en zijn Youtubekanaal. Al snel kwam Merijn erachter dat het behalen van een droomlichaam nog niet zo eenvoudig was als het leek. Hierdoor is hij veel onderzoek gaan doen om erachter te komen wat nodig is om op een ‘natuurlijke’ wijze je droomlichaam te behalen.

Dit heeft geleid tot het boek ‘My Shredded Lifestyle’. Dit boek is het werk van meer dan 6 jaar onderzoek en experimenteren. Zowel met dit boek als met zijn YouTubekanaal helpt Merijn iedereen om hetzelfde doel te kunnen bereiken. Informatie delen met anderen en anderen helpen met het behalen van bepaalde dromen is dan ook zijn passie. Merijn streeft ernaar een inspiratiebron te mogen zijn voor iedereen die dezelfde passie deelt!

BEST BEOORDEELDE DIEETBOEKEN OP BOL.COM

LEES DE REACTIES VAN ECHTE MENSEN…

BESTEL HET BOEK NU EN ONTVANG:

Bestel het boek nu en ontvang:

 • Het fysieke boek (t.w.v. € 29,95)
 • Gratis thuisbezorgd (t.w.v. € 3,85)
 • Gratis toegang tot alle online tools die bij het boek horen (t.w.v. €14,95)

Van totale waarde: € 48,75

Nu voor slechts: € 29,95

Nu nog voor € 29,95 (incl. toegang tot online tools)

Let op: deze prijs stijgt binnenkort!

AL MEER DAN 30.000 GELUKKIGE LEZERS 

Die de stap hebben genomen om gezonder te leven en hun droomlichaam te bereiken

Bonus 1 – Handige en krachtige tools

In het boek worden voldoende tools aangeboden die je als lezer van My Shredded Lifestyle GRATIS mag gebruiken.

Bonus 2 – Workoutschema’s

Er zijn voldoende workoutschema’s en routines voor zowel mannen, als vrouwen opgesteld. Deze zijn afgestemd op My Shredded Lifestyle om maximaal resultaat te kunnen behalen

Bonus 3 – Voorbeeld voedingsschema’s

Eten is een belangrijke factor binnen My Shredded Lifestyle. Daarom zijn er voorbeeld eetschema’s te vinden in het boek. Zowel voor mannen, als vrouwen. Ook zijn er inspirerende recepten terug te vinden van heerlijke maaltijden.

Bonus 4 – Handig voortgangslogboek

Wanneer je My Shredded Lifestyle gaat volgen, wil je ook je resultaten kunnen bijhouden. Daarom is er een voortgangslogboek opgesteld

Nu nog voor € 29,95 (incl. toegang tot online tools)

Let op: deze prijs stijgt binnenkort!

VEELGESTELDE VRAGEN

Is dit boek wel iets voor mij?

Of je nu een man of een vrouw bent, het maakt niet uit. Dit boek is voor iedereen die gezonder wil leren leven en eten of zijn/haar droomlichaam wil bereiken.

Dit boek is iets voor jouw als jij je in een of meerdere van onderstaande punten herkent:

 • Je wil leren hoe je eenvoudig vet kunt verbranden
 • Je wil graag gezonder gaan leven, maar weet niet hoe
 • Je hebt al meerdere diëten geprobeerd, maar steeds zie je geen resultaat of lukt het je niet om een dieet vol te houden
 • Je hebt een druk leven, waardoor goed/gezond eten volgens jou onmogelijk is
 • Je bent fitness- of sportinstructeur en je wil jouw klanten helpen bij een betere levensstijl
 • Je hebt heel veel informatie gevonden op internet, maar weet niet hoe je deze in de praktijk moet toepassen

Wat maakt dit boek anders dan andere boeken?

Ik kan je garanderen dat dit boek niet zoals alle lifestyle en dieetboeken is. Dit boek is een complete en interactieve gids die je begeleid naar jouw shredded lifesyle en/of een gezondere levensstijl. In tegenstelling tot dieetboeken, is de methode die in dit boek wordt uitgelegd wel uit te houden op de lange termijn.

Veel mensen starten aan een dieet, maar kunnen dit vaak niet volhouden voor de lange termijn. Dit komt omdat deze diëten vaak bepaalde restricties opleggen, waardoor je bijna altijd terugvalt in je oude gewoonten.

Met dit boek leer ik je hoe je op een aangename manier zonder al te veel restricties toch je droomlichaam kunt behalen en behouden met een methode die ook nog eens heel wat gezondheidsvoordelen heeft.

Wat is de My Shredded Lifestyle Community?

De My Shredded Lifestyle Community is een community waarin mensen van over de hele wereld hun kennis en ervaringen met anderen delen. Ook is het in deze community mogelijk om je resultaten te delen met anderen. Dit werkt niet alleen motiverend, maar helpt ook andere mensen om met My Shredded Lifestyle aan de gang te gaan.

Deze community heeft ook een besloten Facebookgroep, namelijk MYSL. Verder kun je al je resultaten en vragen delen op sociale media met #MYSL.

Om jouw passie voor My Shredded Lifestyle te delen, bieden we je de kans om een persoonlijke link te delen met al je kennissen en vrienden en hier ook nog eens geld mee te verdienen. Na je bestelling ontvang je automatisch meer uitleg hierover.

 

Klik hier om lid te worden van de MYSL Facebook-groep

Wat ga ik precies leren?

Dit boek is een compleet stappenplan naar jouw droomlichaam en een gezondere levensstijl. In dit boek komt onder anderen aan bod:

 • wat de basisprincipes zijn van diëten
 • wat My Shredded Lifestyle precies inhoudt
 • hoe je deze levensstijl in jouw leven kunt toepassen
 • wat de mogelijkheden zijn met My Shredded Lifestyle (vet verliezen, spieren opbouwen enz.)
 • welke mythes er over voeding en een levensstijl bestaan en waarom deze waar en niet waar zijn
 • welke voordelen er behaald kunnen worden met My Shredded Lifestyle
 • een compleet stappenplan dat jou stap voor stap uitlegt hoe je kunt beginnen met MYSL en hoe je het vervolgens gaat uitvoeren
 • een complete voedingshandleiding, die je alles leert over voeding
 • wat refeed en cheat days zijn
 • hoe je alcohol kunt drinken en toch resultaten kunt blijven behouden
 • welke workouts je kunt doen
 • en nog veel meer …..

ik kan met trots zeggen dat dit een zeer compleet boek is waar je daadwerkelijk mee aan de slag kunt gaan. Er staan opdrachten in het boek die helpen bij het formuleren van jouw persoonlijke doelstellingen. Na het lezen van het boek kun je dan ook echt aan de slag.

Veel boeken bieden je veel theorie, maar missen de praktische toepassing. Dit vind ik zelf altijd vervelend. Daarom heb ik een boek geschreven waar je ook echt wat aan hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik het boek in huis heb?

Wanneer de bestelling succesvol voltooid is, ontvang je binnen Nederland en België het boek binnen 1 werkdag in de brievenbus. Je ontvangt automatisch een e-mail met track en trace code. Leveringen naar België kunnen soms 1 werkdag extra duren.

Deze levertijd geldt enkel voor bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 uur. Mocht je later dan dit tijdstip besteld hebben, dan duurt het 1 werkdag langer.

 

In Nederland leveren wij met PostNL, in België met Bpost

Waarom is dit boek niet eerder verschenen?

Om dit boek tot stand te laten komen, is er bijna 6 jaar research gedaan en voldoende geëxperimenteerd. Hoofdzakelijk worden onderwerpen en lifestyles zoals deze, zoveel mogelijk tegengehouden door de grotere spelers binnen de voedingsindustrie. Deze spelers hebben namelijk maar 1 doel, en dat is: zoveel mogelijk (ongezonde) voeding verkopen. Omdat Merijn een goede houvast en gestructureerd stappenplan wilt bieden, is er eerst voldoende onderzoek gedaan naar alle onderwerpen in het boek. Alles wat je leest is dus onderbouwd met wetenschappelijke onderzoeken in combinatie met persoonlijke ervaringen. Je kunt begrijpen dat dit een tijdrovend proces is (geweest), maar dit komt de kwaliteit alleen maar ten goede.

top

© MyShreddedLifestyle | Algemene voorwaarden | Privacy Policy