[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1500027508716{padding-bottom: 25px !important;}”][vc_column_text]Al van kleins af aan had ik al dromen en ideeën, maar ik ben deze nooit gaan verwezenlijken. Fitness heeft dit voor mij veranderd. Wanneer je een doel stelt en je gedachten daarop inricht, dan kun je dit doel ook daadwerkelijk behalen. De afgelopen drie jaar was mijn ultieme doel om mijn passie en kennis over fitness te delen met de wereld. Fitness hoeft niet je complete leven over te nemen. Ik ben van mening dat je fitness kunt gebruiken om ieder aspect van je leven te verbeteren.

 

In deze eerste aflevering van mijn nieuwe YouTube serie, genaamd My Shredded Lifestyle. De komende 2 tot 3 maanden ga ik je meenemen in mijn pad naar het verliezen van lichaamsvet, lean worden en in de beste shape komen. In deze serie ga ik dit alleman op video vastleggen en met jullie delen. Ook laat ik je zien hoe ik fitness combineer met feesten, het drinken van alcohol, uiteten, enzovoorts.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/2nmA2ZxHzkk” align=”center”][/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *