Ultra Sport

Het allereerste MYSL Event is gehouden bij Ultra Sport in Nijmegen. De Gym is groot en heeft een mooie industriële uitstraling. Merijn traint regelmatig bij deze gym en vandaar was het de perfecte locatie om een eerste MYSL Event te organiseren!

De eerste uurtjes

Wij hadden nog nooit een Event georganiseerd en eerlijk is eerlijk, wij vonden het stiekem wel spannend hoe dit ging verlopen. Merijn kwam met een brede grijns op zijn gezicht binnenlopen en bij hem was geen spoor van nervositeit te bekennen. Als het bij de host goed zit, dan moet het event wel goed verlopen dachten wij van het Team. Het grootste vraagteken bij de eerste uurtjes was of wel genoeg mensen zouden komen? Wij hadden namelijk geen tickets verkocht en de entree was gratis. Vaak zie je als mensen ergens voor betaald hebben, dat ze daar meer waarde aan hechten, dan als ze gratis kunnen komen. Er hadden zich 270 mensen ingeschreven met de toezegging dat zij zouden komen…

De opkomst

Bij start van het event kwamen de eerste 50 mensen al snel opdagen en konden we gelijk starten. Zo was er een hoek vrij gemaakt waar mensen Merijn konden ontmoeten voor een praatje plus foto. Merijn ging gelijk aan de slag met de eerste ontmoetingen. Naast het ontmoeten van Merijn hadden mensen de mogelijkheid om het eerste MYSL Boek aan te schaffen. Het eerste boek was nog geen paar maanden uit en veel mensen waren ook naar het event gekomen om MYSL Boek 1 aan te schaffen. Bijna 2 uur verder beseften wij dat het ineens een stuk drukker was geworden en er waren al gauw 150 mensen in de zaal. De meeste sloten zich gelijk aan in de rij voor de meet & greet met Merijn, waar andere groepen een gezamenlijke workout deden in de gym van Ultra Sport.

Hoe verder

De sfeer was goed en iedereen was aan het socialize met elkaar. Het grappige was dat Merijn een Team Member aantikte om te vragen voor een derde fles water. Dit was vrij logisch nadat die met 170 mensen heeft gepraat en ondertussen aan push-up challenges meedeed!

Iedereen had het naar zijn zin en onder het genot van dikke beats werden er vele kilo’s aan gewichten getild. Naast workouts doen en elkaar ontmoeten werden ook een aantal prijzen door Merijn uitgereikt. Dit waren de prijzen voor de pre-sale van het eerste MYSL boek. De volgende personen hadden de volgende prijzen gewonnen:

  • Iris Herder – 24 weken coaching schema (t.w.v. €300,–)
  • Laurence van Schaijik – MyProtein pakket (t.w.v. €250,–)
  • Thomas Katzori – 12 weken coaching schema (t.w.v. €150,–)

Helaas was niemand van de winnaars aanwezig om zijn/haar prijs op te halen. Maar goed, dit mocht de pret niet drukken en het feestje ging gewoon door.

De afloop

De laatste uurtjes naderden en het was al snel 11.00 uur s’avonds en het Event was om 14.00 uur in de middag gestart. Het leuke was dat er zelfs 2 jonge jongens uit UK speciaal naar Nederland zijn gevlogen om naar de meet-up te komen. Dit zijn trouwe volgers van Merijn en zij wilden dit feestje absoluut niet missen. Uiteindelijk zijn circa 220 mensen komen opdagen en wij kunnen namens iedereen vermelden dat het een geslaagd eerste event was!

 

Groetjes,

MYSL-Team

COMMUNITY BEDANKT!

top
© Myshreddedlifestyle.com | Alle rechten voorbehouden.
X