💪My Shredded Lifestyle New Year Challenge💪

Start Jij 2019 Goed Met Behulp Van Onze Gecertificeerde Coaches?

 • Persoonlijke aanpak

  Samen met jou een plan opstellen dat werkt voor jou

 • Bewezen methode

  Wij werken enkel met wetenschappelijke onderbouwde methodes

 • Handige MYSL APP

  Je hebt alle kennis die je nodig hebt direct op je smartphone staan

 • Gekwalificeerde Coaches

  Wij werken enkel met gekwalificeerde coaches die al jaren in het vak zitten

 • Voeding- en trainingsschema’s

  Wij bieden diverse pakketten op maat aan

START 2019 GOED

Teveel mensen vertellen voor oud en nieuw hun goede voornemens. Vaak zijn deze voornemens gebaseerd op het veranderen van hun gezondheid en dat zij hun fysiek naar een hoger niveau willen tillen. Helaas falen de meeste keer op keer om hun goede voornemens uit te voeren. Wij van het MYSL Team zijn ons hier bewust van en wij weten ook waarom iedereen telkens faalt. Dit komt omdat deze personen geen stok achter de deur hebben. Als jij iemand hebt die je elke week controleert of je de stappen neemt om dichter bij je doel te komen, dan ga jij het daadwerkelijk doen!

Onze professionele MYSL Coaches begeleiden jou van A tot Z naar een droomlichaam. Nu krijg je de unieke kans om mee te doen met de exclusieve nieuwjaars challenge. In 8 weken ga jij samen met jouw coach knallen voor een droomlichaam in 2019.

De beste transformatie wint:

 • – 1 jaar gratis online coaching (t.w.v. € 600,–)
 • – Boek MYSL 2 (t.w.v. € 34,95)
 • – Boek MYSL 1 (t.w.v. € 29,95)
 • – E-book upper/lower (t.w.v. € 14,95)
 • – 1 jaar gratis toegang PRO Member MYSL APP (t.w.v. € 120,–)
 • – Gratis toegang tot alle online tools & bonussen die bij het boek horen (t.w.v. € 14,95)

 

Totale waarde van: € 800,–


motionmailapp.com

Aanbod verloopt binnenkort!

WERKWIJZE

1. KIES HET NEW YEAR CHALLENGE PAKKET

Kies onder aan deze pagina het NEW YEAR CHALLENGE pakket. Met dit pakket doe jij mee aan de 8 weken transformatie challenge van 2019!

Merijn-laptop

2. KIES JOUW COACH

Wij werken enkel met kwalitatieve gecertificeerde coaches. Nadat jij een pakket hebt gekozen krijg jij via de email te horen wie jouw persoonlijke coach wordt en wat de vervolgstappen zijn.

RobinSterk-MYSLCoach

3. SCHEMA OP MAAT

Via een online intake formulier kun je jouw fitnessdoel aangeven. De coach zal samen met jou een schema opstellen, waarmee jij aan de slag kunt!

aflevering 16 mysl

4. 24/7 CONTACT

Sta 24/7 in contact met je persoonlijke MYSL Coach. Je kunt tijdens jouw traject ten alle tijden vragen stellen via de MYSL APP.

5. EVALUATIE

Via een live videogesprek wordt jouw traject geëvalueerd. Ben je tevreden over het resultaat of wil je een nieuw doel eraan koppelen? Is alles naar wens gegaan?

jezelf motivatie geven

6. WIN DIE BONUS

Geef alles wat je hebt en zet een verbluffende transformatie neer. De beste transformatie in 8 weken wint heel veel MYSL prijzen!

event banner

WAAROM EEN MYSL COACH?

Maak het bereiken van jouw droomlichaam en gezonde levensstijl nog eenvoudiger…

 

Door het kiezen van een MYSL Coach ga je gelijk goed en gericht te werk. Wij werken enkel met gekwalificeerde Coaches die al jaren ervaring hebben met het begeleiden van mensen zoals jij!

Elke MYSL Coach wordt vooraf door Merijn en het MYSL-Team gescreend via een zware selectie. Zo werken wij niet met elke Coach samen en dient de Coach aan de volgende eisen te voldoen:

 

 • Bewezen track record van Personal Coaching
 • Empatisch vermogen om klanten goed aan te voelen en te begeleiden
 • Training in de MYSL APP en een kwalitatieve werkwijze
 • De Coach wordt getoetst in zijn kennis en kunde
 • Gekwalificeerd zijn voor het begeleiden van elk gewenst doel

ONTMOET ONZE COACHES…

Robin Sterk

Zijn achternaam zegt het eigenlijk al, want met Robin wordt jij STERK. Robin woont in Naaldwijk (Zuid-Holland) en hij doet met regelmaat mee aan mens fysiek wedstrijden.

Robin weet als een van de beste hoe je doelen moet stellen en ervoor moet trainen om deze te behalen. Met de begeleiding van Robin zit je bij elk gewenst doel goed!

Merijn Schoeber

Merijn is mede-oprichter van My Shredded Lifestyle en tevens een van de auteurs van de boeken van My Shredded Lifestyle. Hij heeft veel ervaring met het online begeleiden van cliënten. Via zijn YouTube-kanaal heeft Merijn al duizenden mensen geholpen met het bereiken van hun droomlichaam.

Stan Hulzen

Stan heeft een bewezen track record van het coachen van cliënten. Daarnaast is Stan bezig om zijn voedingsdeskundige diploma op het HBO te behalen. Stan is klantgericht en kwalitatief.

Veronica Alix

Veronica is jaren actief geweest in de Personal Coaching wereld. Zo heeft ze online klanten begeleidt in haar thuisland ‘Zweden’. Zij luistert goed naar de behoefte van de klant en is ten alle tijden gericht op resultaat.

Richard Duchon

Richard leeft en ademt fitness. Als een persoon weet hoe jij in shape moet komen, dan weet Richard dit wel! Hij heeft al jaren ervaring in het online begeleiden van clienten. Richard heeft veel kennis over alle spiergroepen. Zo weet hij exact welke oefening jij moet uitvoeren voor een complete lichaamstransformatie.

MYSL APP

2000+ oefeningen in jouw broekzak!

Met de MYSL APP bij de hand hoef jij niet bang te zijn, dat je niet weet wat jij moet doen. Je staat met de MYSL APP direct in contact met jouw gekozen MYSL Coach. Deze coach zal jou dan ook via de APP verder begeleiden. Zo krijg je 48 uur na aankoop het voeding- en trainingsschema klaargezet in je app met een berichtje, zodat jij gelijk weet wanneer je kunt starten. De APP is zeer gebruiksvriendelijk en heeft zelfs een My Shredded Lifestyle Community. Je kunt met de community meedoen aan uitdagingen en al jouw vragen stellen of resultaten delen.

Handig toch? 😁

LEES WAT MENSEN OVER ONZE APP ZEGGEN

ECHTE MENSEN, ECHTE RESULTATEN

MYSL KENT AL MEER DAN 2.000 BIJZONDERE TRANSFORMATIES 

PSSST… Ben jij de volgende?


motionmailapp.com

Actie verloopt binnenkort

KIES HET NEW YEARS CHALLENGE PAKKET:

Wat krijg je?

 • 1 Je hebt 8 weken lang toegang tot PRO Membership van MYSL APP
  (normaal € 9.99 / per maand)


 • 2 Trainingsschema op maat

 • 3 Voedingsschema op maat

 • 4 Online intakegesprek

 • 5 Periodieke aanpassing van schema’s op basis van jouw voortgang

 • 6 Boodschappenlijstje

 • 7 Je kunt 24/7 vragen stellen aan jouw MYSL Coach

 • 8 Persoonlijke supplementen gids

 • 9 e-Book ‘dieetgids met tips’

 • 10 Exclusieve korting bij ‘My Protein’ en ‘My Shredded Lifestyle’

Normaal voor…

 79.99 / per maand 

NU VOOR MAAR

 59.99/ per maand

VEELGESTELDE VRAGEN

Voor wie is een MYSL Coach geschikt?

Begeleiding van een MYSL Coach is in voor iedereen geschikt die de wil en doorzettingsvermogen heeft om een opgesteld doel te behalen.

Een MYSL Coach is iets voor jou als jij je in een of meerdere van onderstaande punten herkent:

 • Je past momenteel een voedingsschema toe, maar vindt het lastig om je macronutriëntendoelen te behalen.
 • Je eet momenteel wekelijks dezelfde voeding en wilt graag meer variatie in je eetschema.
 • Je neemt momenteel If It Fits Your Macros als uitgangspunt, maar vergeet om 80 procent gezonde voeding te eten.
 • Je hebt onvoldoende houvast en hebt behoefte aan meer kennis over voeding of training nodig.
 • Het lukt je alsmaar niet om die felbegeerde sixpack te krijgen.
 • Je hebt al meerdere diëten gevolgd, maar nog steeds lukt het je niet om op lange termijn resultaten te blijven behalen.
 • Je vindt het lastig om een geschikt trainingsschema op te stellen.
 • Je hebt geen idee waar je mee bezig bent in de gym.
 • Je wilt graag afvallen of aankomen, maar met jouw huidige levensstijl bereik je je doelen niet of langzamer dan verwacht.
 • Je hebt simpelweg geen motivatie om te starten.

Herken jij jezelf in een van bovenstaande punten, dan is het pakken van een MYSL Coach een goede stap om mee te starten!

Wat gebeurt er precies als ik een pakket heb gekocht?

Zodra jij een MYSL Coaching pakket hebt gekocht en een MYSL Coach hebt uitgekozen, dan ontvang jij direct een email met wat je moet doen. Zo krijg je gelijk de opdracht om de My Shredded Lifestyle App te downloaden en een account aan te maken met een unieke code. Zodra jij een account hebt aangemaakt kan de MYSL Coach zien dat jij voor hem gekozen hebt. Hij zal jou PRO Member maken en een privé bericht sturen in de MYSL App. Vervolgens zal hij een persoonlijke intake met jou inplannen om je doel te bespreken en aan de slag te gaan.

Wat is de My Shredded Lifestyle Community?

Afgelopen jaar is gebleken hoe belangrijk een goede like-minded community is. Samen met de community worden dagelijks honderden, dan wel duizenden, mensen geïnspireerd en gemotiveerd om te werken aan een gezondere levensstijl en hun droomlichamen. Je kunt ook jouw kennis en inspiratie delen met de My Shredded Lifestyle community. Zo kun je onder andere jouw kookkunsten delen, maar ook je fysieke resultaten. Dit kan door op sociale media gebruik te maken van de hashtags #MYSL en #MYSHREDDEDLIFESTYLE en/of via de besloten Facebookgroep en/of via de MYSL-app.

 

Klik hier om lid te worden van de MYSL Facebook-groep

Kan ik als vegetariër of veganist coaching krijgen?

Momenteel nog niet. Wij hebben nog geen gecertificeerde Coach om vegetariërs of veganisten te helpen. Wij breiden elke maand uit met nieuwe MYSL Coaches en wij verwachten op korte termijn een gecertificeerde coach hiervoor te vinden.

Ik lust niet alles, wordt hier rekening mee gehouden?

Wij kunnen begrijpen dat niet alle voeding even lekker is. Dit kun je aangeven bij het persoonlijk intake gesprek en hier wordt dan rekening mee gehouden bij het opstellen van een persoonlijk voedingsschema. Mocht je nu toch iets hebben doorgegeven dat jij niet lust? Geen probleem! Stuur je persoonlijke coach een bericht in de MYSL APP en hij past het voor je aan.

Wat houdt de MYSL APP precies in?

Met de expertise van Merijn Schoeber en het MYSL-team is deze app met zeer veel zorg samengesteld. De MYSL-app dient voor motivatie en inspiratie. Wij hebben als doel om samen met jou en onze community, jou te helpen met het bereiken van jouw droomlichaam.

In deze app vind je de volgende onderdelen:

 • Community: In de app is het mogelijk om in contact te komen met andere communityleden. Zo kun je berichten delen, vrienden toevoegen, maar ook privéberichten sturen. Ook is het mogelijk om lid te worden van groepen binnen de community en jouw kennis te delen over diverse onderwerpen. Binnen de community kun je terecht met al je vragen en krijg je binnen no-time een antwoord.
 • Challenges: je kunt uitdagingen aangaan met andere MYSL-leden. Samen streven naar een doel in de vorm van een competitie leidt vaak tot topprestaties. Dit maakt het behalen van je doelen nog leuker en eenvoudiger. MYSL geeft regelmatig leuke prijzen weg aan de winnaars van challenges.
 • Voedingsschema’s: het is mogelijk om via deze app een voedingsschema op maat te laten maken door Merijn of een professionele voedingscoach van het MYSL-team. Voeding is de sleutel tot het behalen van een droomlichaam.
 • Gekoppelde calorieën- en voedingstracker: aan de MYSL-app is een calorieën- en voedingstracker app gekoppeld. Deze app zorgt ervoor dat je alle calorieën en macronutriënten van je voeding kunt tracken.
 • Workouts: in deze app vind je meer dan 2000 workouts. Bij deze workouts kun je uitleg en video’s over de uitvoering bekijken. Hierdoor hoef je nooit te gissen over hoe je een workout precies uitvoert.
 • Trainingsschema’s: stel je eigen trainingsschema samen via onze app of krijg een gepersonaliseerd trainingsschema op basis van jouw doel. Samen met professionals uit het MYSL-team wordt jouw persoonlijke trainingsschema opgesteld. Ook is het in de app mogelijk om zelf trainingsschema’s samen te stellen en een logboek bij te houden. Hierin kun je onder andere jouw herhalingen en sets bijhouden.
 • Agenda: met MYSL organiseren wij regelmatig leuke evenementen waar jij als communitylid ook bij kan zijn. Deze evenementen worden gecommuniceerd via de agenda. Verder kun je in de agenda jouw geplande workouts terugvinden.
 • Shop: deze app heeft een leuke shop, boordevol fitnessproducten. Denk aan een slimme weegschaal die samenwerkt met onze app, alle MYSL-producten, et cetera.
 • Analyse: “meten = weten”. Dit kun jij nu ook met de MYSL-app. Zorg ervoor dat je je gewicht en lichaamscompositie bijhoudt, zodat je kunt analyseren of je progressie boekt.

Wil jij het behalen van jouw droomlichaam nog eenvoudiger maken? Of ben je op zoek naar professionele begeleiding? Dan zit je bij een van de MYSL Coaches wel goed!

Is een gekozen coaching pakket maandelijks opzegbaar?

Nee, zodra jij voor het NEW YEAR CHALLENGE pakket hebt gekozen, dan kun je dit niet meer tussentijds opzeggen. Zorg dus ervoor dat je het juiste tijdsvak kiest als jij wilt starten met coaching.

Is coaching te combineren met onregelmatige diensten?

Ja, een coach zorgt voor een persoonlijk schema gebaseerd op jouw levensstijl. Als jij in de intake aangeeft hoe je werk eruit ziet, dan wordt daar elk schema op aangepast.

top
© Myshreddedlifestyle.com | Alle rechten voorbehouden.
X