Word Jij De Beste Versie Van Jezelf Met Behulp Van Een Professionele MYSL Coach?

 • Persoonlijke aanpak

  Samen met jou een plan opstellen dat werkt voor jou

 • Bewezen methode

  Wij werken enkel met wetenschappelijke onderbouwde methodes

 • Handige MYSL APP

  Je hebt alle kennis die je nodig hebt direct op je smartphone staan

 • Gekwalificeerde Coaches

  Wij werken enkel met gekwalificeerde coaches die al jaren in het vak zitten

 • Voeding- en trainingsschema’s

  Wij bieden diverse pakketten op maat aan

WERKWIJZE

1. KIES EEN PAKKET

Kies het pakket waarmee jij wilt starten. Wil jij voor de lange termijn coaching of voor de korte termijn? Wil jij enkel een voedingsschema of ook een trainingsschema? Kortom geef aan waar jij behoefte aan hebt.

Merijn-laptop

2. KIES JOUW COACH

Onze MYSL Coaches zijn gecertificeerd + zij hebben een track record van minimaal 5 jaar aan coaching ervaring. Nadat jij een coach + pakket hebt gekozen krijg jij via de email een persoonlijk intake formulier gestuurd met alle details.

65304069_458081708084254_894100402069036210_n

3. SCHEMA OP MAAT

Via een online intake formulier kun je jouw fitnessdoel aangeven. Jouw MYSL coach zal samen met jou een schema opstellen, waarmee jij aan de slag kunt!

Facetune_15-08-2019-13-23-12 (1)

4. 24/7 CONTACT

Sta 24/7 in contact met je persoonlijke MYSL Coach. Je kunt tijdens jouw traject ten alle tijden vragen stellen via de MYSL APP.

5. CHECK-INS

In elk MYSL Coaching Programma krijg jij om de week een Check-In om de progressie te meten. Dit is belangrijk, want zo kunnen wij vroegtijdig checken of jij on track bent!

jezelf motivatie geven

6. MYSL WARRIOR

Wordt een officiële MYSL WARRIOR na het doorlopen van één jaar coaching pakket. Hierdoor hoor je officieel bij de club en krijg jij op het einde een cadeau met talloze bonussen van ons.

event banner

WAAROM EEN MYSL COACH?

Maak het bereiken van jouw droomlichaam en gezonde levensstijl nog eenvoudiger…

 

Door Merijn of Vienne als jouw MYSL Coach te kiezen ga je gelijk goed en gericht te werk. Wij werken enkel met gekwalificeerde Coaches die al jaren ervaring hebben met het begeleiden van mensen zoals jij!

Merijn en Vienne werken al 5 jaar als online coach op het gebied van training- en voedingsschema’s plus persoonlijke begeleiding. Wij bieden een hoge standaard voor onze klanten:

 

 • Bewezen track record van Personal Coaching
 • Empatisch vermogen om klanten goed aan te voelen en te begeleiden
 • Handige MYSL APP en een kwalitatieve werkwijze
 • Veel kennis en kunde in huis
 • Gekwalificeerd zijn voor het begeleiden van elk gewenst doel

ONTMOET JOUW COACH…

Merijn Schoeber

Merijn is mede-oprichter van My Shredded Lifestyle en tevens een van de auteurs van de boeken van My Shredded Lifestyle. Hij heeft veel ervaring met het online begeleiden van cliënten. Via zijn YouTube-kanaal heeft Merijn al duizenden mensen geholpen met het bereiken van hun droomlichaam.

70124913_137736927513546_3904685006591725316_n

Vienne Passchier

Vienne is een officieel member van het MYSL Team, naast dat zij een belangrijk onderdeel van de online marketing verzorgt, is Vienne ook een MYSL Coach. Zij heeft 5+ jaar ervaring met het begeleiden van cliënten zoals jij! Vienne is betrokken en zorgzaam en zij wil iedereen een goede transformatie + gezondheid geven.

MYSL APP

2000+ oefeningen in jouw broekzak!

Met de MYSL APP bij de hand hoef jij niet bang te zijn, dat je niet weet wat jij moet doen. Je staat met de MYSL APP direct in contact met jouw MYSL Coach. Deze coach zal jou dan ook via de APP verder begeleiden. Zo krijg je 48 uur na aankoop het voeding- en trainingsschema klaargezet in je app met een berichtje, zodat jij gelijk weet wanneer je kunt starten. De APP is zeer gebruiksvriendelijk en heeft zelfs een My Shredded Lifestyle Community. Je kunt met de community meedoen aan uitdagingen en al jouw vragen stellen of resultaten delen.

Handig toch? ????

LEES WAT MENSEN OVER ONZE APP ZEGGEN

ECHTE MENSEN, ECHTE RESULTATEN

MYSL KENT AL MEER DAN 2.000 BIJZONDERE TRANSFORMATIES 

PSSST… Ben jij de volgende?

KIES JOUW COACH:

top

© MyShreddedLifestyle | Algemene voorwaarden | Privacy Policy