Productieproces boek My Shredded Lifestyle 2

Hi Shredders,

Wij zijn achter de schermen druk bezig met het productieproces van het tweede MYSL boek. In deze blog willen wij jullie een update geven over de huidige stand van zaken. Onze drukkerij heeft te maken gehad met enkele technische storingen, waardoor de levering van boeken ietwat vertraging heeft. Volgens de planning ontvangen wij de boeken in de derde week van oktober. Om het wachten wat leuker te maken, hebben wij een video gemaakt over het productieproces van de boeken.

Productieproces

In onderstaande video zie je hoe de boeken gedrukt worden in onze drukkerij.

 

Vervolgens worden de boeken op diverse locaties geleverd. Eén van de locaties is het Centraal Boekhuis in Nederland, waar alle Nederlandstalige boekhandels bij zijn aangesloten. De andere locatie is bij ons op kantoor, zoals je op onderstaande foto kunt zien.

 

Merijn laat zien wat er gebeurt nadat jij een bestelling hebt geplaatst.

 

Nadat jouw bestelling is ingepakt, gaat deze met het transport naar het distributiecentrum van PostNL en komt deze in het sorteerproces.

 

Dankjewel

Bedankt voor het lezen van deze blog en het vertrouwen in My Shredded Lifestyle. Mocht jij een pre-order hebben geplaatst van MYSL 2, dan komt het boek naar verwachting eind volgende week jouw kant op! Het tweede My Shredded Lifestyle boek is nog steeds beschikbaar voor de pre-sale, klik hier voor meer uitleg over MYSL 2.

Zelf hebben wij ervaren dat motivatie en kennis delen met andere ‘soortgenoten’ ons enorm helpt bij het behalen van successen en resultaten. Daarom is de hashtag #myshreddedlifestyle in het leven geroepen. Met deze hashtag kun je via sociale media jouw foto’s delen met anderen. Hiermee kun je ook anderen motiveren of inspireren. Ook kun je deze hashtag gebruiken bij het stellen van vragen. Door een grote My Shredded Lifestyle community op te bouwen, kunnen we met het delen van elkaars verhalen en kennis, elkaar helpen, motiveren en inspireren. Daarom nodig ik je uit om alles van deze levensstijl te delen met de community door gebruik te maken van de hashtag #myshreddedlifestyle.

oktober 5, 2018

0 responses on "Productieproces boek My Shredded Lifestyle 2"

    Leave a Message

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    © Myshreddedlifestyle.com | Alle rechten voorbehouden.
    X