Setup Menus in Admin Panel

Setup Menus in Admin Panel

Setup Menus in Admin Panel

🦠Shredded Survival Kit 🦠

Ondanks Corona toch thuis fit blijven!

 • Ontvang alle 5 MYSL E-books

  Zorg dat je thuis wat te lezen hebt en verbeter je gezondheid met alle E-books van MYSL

 • Kant-en-klare home workouts

  Het MYSL Team zorgt ervoor dat elke week verse home workouts in de app staan om toch in shape te blijven

 • Leuke Community uitdagingen

  Elke week verzinnen wij een nieuwe Community Uitdaging die je kunt volgen in de app en eventueel prijzen kunt winnen

 • Trouwe community

  Via de Shredded Survival Kit krijg jij toegang tot onze app met community die bestaat uit 2000+ leden die elkaar helpen met vragen en motivatie

 • Voeding tracken en veel meer!

  Met de app kun je ook voeding tracken en je krijgt toegang tot nog meer leuke features

Corona Home Workout Challenge

Het is spijtig wat nu allemaal gebeurt omtrent de Corona crisis. Omdat de sportscholen nu tot en met 6 april dichtgaan hebben wij namens MYSL een snelle oplossing bedacht om toch iedereen proberen fit te houden. Daarnaast is werken aan je gezondheid in deze tijd van cruciaal belang en wij met MYSL willen jou hierbij helpen. Jij krijgt al onze best-selling fitness e-books zoals te zien op onderstaande foto via de mail opgestuurd + PRO Membership toegang tot de MYSL APP waarmee wij met de hele community de Corona Home Workout Challenges aangaan.

Hoe werkt de Shredded Survival Kit?

1. ALLEEN MAAR NETFLIX KIJKEN IS OOK NIKS

Via de SHREDDED SURVIVAL KIT krijg jij toegang tot alle 5 MYSL E-books. Dus als jij uitgekeken bent op alle Netflix series, dan kun je jouw fitness kennis bijspijkeren met een van de MYSL E-books. Je ontvangt de E-books direct via de mail na jouw bestelling!

My shredded lifestyle-creative

2. TOEGANG TOT PRO MEMBERSHIP

Zodra jij onderin deze pagina het pakket hebt besteld, dan krijg jij direct via de mail een geheim wachtwoord met toegang tot de MYSL APP. Binnen een paar uur wordt jij PRO Member gemaakt en hiermee heb jij toegang tot de exclusieve home workouts en trouwe community 😄

3. HANDIGE HOME WORKOUTS

Via dit pakket krijg jij elke week nieuwe Home Workouts om toch fit te blijven tijdens deze Corona crisis!

4. SAMEN STA JE STERKER

MYSL heeft in 3 jaar tijd een grote sterke community opgebouwd. In deze tijden is het belangrijk dat we nuchter blijven en elkaar helpen waar nodig. De community bestaat uit 2000+ mensen die een passie hebben voor fitness en dit graag delen met onze groep. Kom jij er ook bij?

event banner

MYSL APP

Professionele Home Workouts in jouw broekzak!

De MYSL APP is een ideale oplossing voor de tijdelijke Corona crisis. Ondanks dat de sportscholen zijn gesloten kun jij toch in shape blijven, enkel nu tijdelijk thuis!

Jij krijgt een paar uur na aankoop toegang tot het PRO Membership met een bericht, zodat jij gelijk weet wanneer je kunt starten met de home workouts. De APP is zeer gebruiksvriendelijk en heeft zelfs een My Shredded Lifestyle Community. Je kunt met de community meedoen aan uitdagingen en al jouw vragen stellen of resultaten delen.

Handig toch? 😁

LEES WAT MENSEN OVER ONZE APP ZEGGEN

Dit krijg jij ook nog erbij!

 • SHREDDED LPP WORKOUT

  Een serieuze Legs, Push, Pull routine voor 6 dagen in de week!

 • SHREDDED FULLBODY WORKOUT

  Train 3 of 4 dagen in de week met deze uitgebreide FullBody workout waarin je kunt routeren met workout A of B

 • SHREDDED WOMEN ROUTINE

  Uitgebreide vrouwen workout waarmee de billen, benen en bovenlichaam wordt getriggerd.

 

Als BONUS krijg jij bij elk workout E-book exclusieve video’s van Merijn, waarin hij de oefening voordoet 🙂

ECHTE MENSEN, ECHTE RESULTATEN

MAAK KENNIS MET ONZE COMMUNITY

PSSST… Ben jij de volgende?


motionmailapp.com

Tot nu toe duurt deze actie tot 6 April.

Mocht de Corona crisis langer duren, dan verlengen wij de actie

Doe JIJ samen met ons mee aan de Shredded Survival Kit?

Wat krijg je?

 • 1 Jij krijgt eerste maand gratis toegang tot PRO Membership van MYSL APP
  (Normaal € 9.99 / per maand) Na de eerste maand enkel €4,99 per maand! (maandelijks opzegbaar)


 • 2 Toegang tot de alle best-selling E-books van MYSL

 • 3 Toegang tot onze trouwe community

 • 4 Elke week nieuwe Home Workouts voor mannen & vrouwen

 • 5 Elke week een nieuwe Corona Challenge tegen Merijn en community

 • 6 e-Book ‘dieetgids met tips’

 • 7 Exclusieve korting bij ‘My Protein’ en ‘My Shredded Lifestyle’

 • 8 Persoonlijke supplementen gids

 • 9 3 Professionele Home Workout E-books met instructievideo’s!

Normaal alle boeken plus MYSL APP…

100,–

NU VOOR MAAR

24,95

75% KORTING op deze actie!

Wat krijg je?

 • 1 Jij krijgt 50% korting tot PRO Membership van MYSL APP
  (Normaal € 9.99 / per maand)


 • 2 Toegang tot onze trouwe community

 • 3 Elke week nieuwe Home Workouts voor mannen & vrouwen

 • 4 Elke week een nieuwe Corona Challenge tegen Merijn en community

 • 5 e-Book ‘dieetgids met tips’

 • 6 Exclusieve korting bij ‘My Protein’ en ‘My Shredded Lifestyle’

 • 7 Persoonlijke supplementen gids

 • 8 3 Professionele Home Workout E-books met instructievideo’s!

Normaal PRO Membership MYSL APP…

9,99 per maand

NU VOOR MAAR

4,99 per maand

50% KORTING op deze actie!

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom doen wij deze actie?

Het is zeer vervelend wat nu gebeurt door het Corona virus. Nu ook alle gyms gesloten zijn voelen wij ons verantwoordelijk om toch het hoofd koel te houden en actie te ondernemen.
Want nu is het extra slim om aan je gezondheid te werken en je immuunsysteem op peil te houden.

Mochten mensen nu weken lang thuis komen te zitten, dan willen wij ons platform beschikbaar stellen om toch thuis home workouts te kunnen doen en in shape te blijven samen met onze grote Community!

Wat gebeurt er precies als ik de Shredded Survival Kit heb gekocht?

Zodra jij het Shredded Survival Kit of de losse PRO APP hebt gekocht, dan ontvang jij direct een email met wat je moet doen. Zo krijg je gelijk de opdracht om de My Shredded Lifestyle App te downloaden en een account aan te maken met een unieke code. Zodra jij een account hebt aangemaakt zullen wij jou PRO Member maken en een privé bericht sturen in de MYSL App dat je kunt starten met de home workouts en alles wat wij in de app aanbieden om jou de tools aan te bieden voor home workouts!

Wat is de My Shredded Lifestyle Community?

Afgelopen jaar is gebleken hoe belangrijk een goede like-minded community is. Samen met de community worden dagelijks honderden, dan wel duizenden, mensen geïnspireerd en gemotiveerd om te werken aan een gezondere levensstijl en hun droomlichamen. Je kunt ook jouw kennis en inspiratie delen met de My Shredded Lifestyle community. Zo kun je onder andere jouw kookkunsten delen, maar ook je fysieke resultaten. Dit kan door op sociale media gebruik te maken van de hashtags #MYSL en #MYSHREDDEDLIFESTYLE en/of via de besloten Facebookgroep en/of via de MYSL-app.

 

Klik hier om lid te worden van de MYSL Facebook-groep

Wat houdt de MYSL APP precies in?

Met de expertise van Merijn Schoeber en het MYSL-team is deze app met zeer veel zorg samengesteld. De MYSL-app dient voor motivatie en inspiratie. Wij hebben als doel om samen met jou en onze community, jou te helpen met het bereiken van jouw droomlichaam.

In deze app vind je de volgende onderdelen:

 • Community: In de app is het mogelijk om in contact te komen met andere communityleden. Zo kun je berichten delen, vrienden toevoegen, maar ook privéberichten sturen. Ook is het mogelijk om lid te worden van groepen binnen de community en jouw kennis te delen over diverse onderwerpen. Binnen de community kun je terecht met al je vragen en krijg je binnen no-time een antwoord.
 • Challenges: je kunt uitdagingen aangaan met andere MYSL-leden. Samen streven naar een doel in de vorm van een competitie leidt vaak tot topprestaties. Dit maakt het behalen van je doelen nog leuker en eenvoudiger. MYSL geeft regelmatig leuke prijzen weg aan de winnaars van challenges.
 • Voedingsschema’s: het is mogelijk om via deze app een voedingsschema op maat te laten maken door Merijn of een professionele voedingscoach van het MYSL-team. Voeding is de sleutel tot het behalen van een droomlichaam.
 • Gekoppelde calorieën- en voedingstracker: aan de MYSL-app is een calorieën- en voedingstracker app gekoppeld. Deze app zorgt ervoor dat je alle calorieën en macronutriënten van je voeding kunt tracken.
 • Workouts: in deze app vind je meer dan 2000 workouts. Bij deze workouts kun je uitleg en video’s over de uitvoering bekijken. Hierdoor hoef je nooit te gissen over hoe je een workout precies uitvoert.
 • Trainingsschema’s: stel je eigen trainingsschema samen via onze app of krijg een gepersonaliseerd trainingsschema op basis van jouw doel. Samen met professionals uit het MYSL-team wordt jouw persoonlijke trainingsschema opgesteld. Ook is het in de app mogelijk om zelf trainingsschema’s samen te stellen en een logboek bij te houden. Hierin kun je onder andere jouw herhalingen en sets bijhouden.
 • Agenda: met MYSL organiseren wij regelmatig leuke evenementen waar jij als communitylid ook bij kan zijn. Deze evenementen worden gecommuniceerd via de agenda. Verder kun je in de agenda jouw geplande workouts terugvinden.
 • Shop: deze app heeft een leuke shop, boordevol fitnessproducten. Denk aan een slimme weegschaal die samenwerkt met onze app, alle MYSL-producten, et cetera.
 • Analyse: “meten = weten”. Dit kun jij nu ook met de MYSL-app. Zorg ervoor dat je je gewicht en lichaamscompositie bijhoudt, zodat je kunt analyseren of je progressie boekt.

Wil jij het behalen van jouw droomlichaam nog eenvoudiger maken? Of ben je op zoek naar professionele begeleiding? Dan zit je bij een van de MYSL Coaches wel goed!

Is de Shredded Survival Kit maandelijks opzegbaar?

Jazeker, je betaald enkel €24,95 voor ALLE MYSL E-books. Daarna enkel €4,99 per maand voor de app wat normaal €9,99 per maand kost. Je stuurt een simpele email met dat je wilt opzeggen naar info@myshreddedlifestyle.com en het wordt geregeld.

Hoe en wanneer worden de E-books opgestuurd?

Zodra jij je bestelling hebt afgerond ontvang je de E-books direct via de mail in de bestelbevestiging. Lees even de beschrijving voor wat het wachtwoord is van jouw E-books.
Je kunt de E-books ook altijd terugvinden door in te loggen via: www.myshreddedlifestyle.com/mijn-account/

Disclaimer: “Deze actie is niet in stand gekomen in samenwerking met Facebook en is op geen enkele wijze verbonden aan Facebook”

top

© MyShreddedLifestyle | Algemene voorwaarden | Privacy Policy