JASPER HEIL

Mijn naam is Jasper, op insta bekend als @jasper4fit. Ik ben 18 jaar jong en ik studeer aan een voltijd opleiding. Ik was altijd heel erg dun en kreeg altijd te horen dat ik slap was. Nou was dit nooit spottend bedoeld, maar nadat mensen het duizend keer tegen je zeggen komt het toch binnen. Ik voelde me er erg onzeker over mezelf. Doordat mensen gewoon klakkeloos hun mening over mij uiten was ik onzeker geworden.

Een anderhalf jaar geleden ben ik gestart met fitness. Ik raakte geïnspireerd door Merijn en met name door de manier hoe hij zijn leven leidt. Bij de start wist ik totaal niet waar ik mee bezig was. Zo wist ik niks over spieropbouw en hoe je dit allemaal moest aanpakken. Gelukkig leerde Merijn mij al snel, dat ik mij niks moest aantrekken over wat mensen in de sportschool van je denken. Je gaat ten slotte voor jezelf naar de sportschool en niet voor iemand anders.

 

Mijn key-factoren voor succes

Mijn key-factoren voor een droomlichaam zijn; consistentie, niet naar anderen luisteren, leer de juiste uitvoering van de oefeningen, leer de juiste voeding eten en de levensstijl die daarbij hoort. Als je al deze pijlers toepast in je leven, dan is de kans zeer hoog dat je succesvol zal zijn. Hetgeen dat mij erg geholpen heeft met de juiste mindset over voeding en fitness, is het boek My Shredded Lifestyle. Ik wou dat het boek My Shredded Lifestyle er al was, toen ik was gestart met fitness, want het geeft je gelijk de juiste informatie die je bij de start wilt hebben. Het boek MYSL heeft mij alsnog geholpen met het cutten (droger worden). Het maakt ook van het cutten een ‘enjoyable’ tijd doordat je alsnog kunt feesten, af en toe lekkere dingen kunt eten en alsnog shredded kunt worden.

Het boek My Shredded Lifestyle heeft mijn kijk op het leven veranderd en fitness is niet meer uit mijn leven weg te denken. Ik haal mijn energie uit het sporten en bezig te zijn om elke dag weer het beste uit mezelf te halen!

Bedankt Merijn en My Shredded Lifestyle voor de extra kennis en tools!

Een bericht gedeeld door Jasper (@jasper4fit) op

top

© MyShreddedLifestyle | Algemene voorwaarden | Privacy Policy