ONE LEGGED LIFTER

Mijn naam is Steven Pennings, op instagram bekend onder de naam @oneleggedlifter. In 2012 was ik betrokken bij een zwaar auto-ongeluk ten gevolge van een herseninfarct achter het stuur. Door dit ongeluk heb ik mijn rechterbeen verloren.

Dit heftige incident heeft een grote impact gehad op mijn leven. Zowel fysiek als mentaal. Gelukkig liet ik het er niet bij zitten. Na het ongeluk ontwikkelede ik een passie voor sport en fitness. Vandaar heb ik de keuze gemaakt om mij volledig te gaan concentreren op mijn passie, namelijk: fitness!

My Shredded Lifestyle

Merijn en de kennis van zijn boek ‘My Shredded Lifestyle’ hebben mij geholpen bij het uitvoeren van mijn passie. Ik volgde Merijn al voor een langere tijd via zijn YouTube-kanaal. Zijn video’s inspireren mij dagelijks om te strijden, te gaan voor mijn doelen en het positieve uit het leven te halen. Vervolgens heb ik het boek van My Shredded Lifestyle aangeschaft. Veel theorie van het boek was mij al bekend, maar ik vond het toch handig om een duidelijke uitleg over het periodiek vasten te lezen. Het boek bestaat naar mijn mening niet enkel uit theorie, maar ook uit actie. Via het handige stappenplan ben ik vervolgens aan de slag gegaan. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. De methode van My Shredded Lifestyle helpt mij bij het behalen van mijn fitnessdoelen.

 

Ontmoeting met Merijn

Wat nog mooier is aan My Shredded Lifestyle, is dat Merijn mij in real-life heeft bezocht. We hebben kunnen praten over mijn situatie en beperkingen. Wanneer je iemand hebt die een luisterend oor kan bieden, geeft dat veel motivatie en een goed gevoel. Uit dit soort gesprekken haal ik mijn inspiratie en motivatie om door te blijven gaan, ondanks dat ik een beperking heb.

 

Mijn droom

Deze motivatie heeft tevens gezorgd voor nog een andere droom in mijn leven …

 

Ik merk dat ik mensen met een soortgelijke beperking of gebrek aan motivatie kan aansporen om te gaan sporten. Zo ben ik een levend voorbeeld van positief blijven denken. Ook al gaat er iets mis, bekijk altijd het positieve hierin! Zorg ervoor dat je niet een slachtofferrol neemt, maar neem altijd verantwoording over het geluk van jouw leven. Dit heb ik ook gedaan en geloof me; het maakt je leven zoveel beter. In plaats van te klagen waarom dit mij is overkomen, heb ik actie ondernomen. Zodra jij actie onderneemt, zal je al snel merken dat actie gelijk staat aan reactie. Onderneem elke dag actie om aan je dromen te werken en deze dromen komen steeds dichterbij. Ik ben zelf dagelijks bezig met mijn droom. Ik hoop dat ik op een dag kan terugkijken op het feit dat mijn droom werkelijkheid is geworden. Verder is mijn doel om met mijn Instagram account zoveel mogelijk mensen een kijkje in mijn leven te geven en mensen met een (soort)gelijke beperking te inspireren.

Bedankt Merijn en My Shredded Lifestyle voor de motivatie.

BEKIJK DE VIDEO

top

© MyShreddedLifestyle | Algemene voorwaarden | Privacy Policy