RICHARD DUCHON

Mijn naam is Richard Duchon, op instagram bekend onder de naam @richard_duchon. In de afgelopen 4 jaar heb ik een enorme transformatie ondergaan. Tijdens mijn pubertijd was ik aan de dikke kant. Op dat moment schaamde ik mij hier niet voor, totdat mijn oom een opmerking maakte die mijn leven heeft doen veranderen. “Richard, je bent wel echt dik geworden”. Na deze opmerking voelde ik mij heel ongemakkelijk. Op dit punt was ik vastberaden om een lichaam te creëren waar iedereen tegenop zou kijken. 

Op de transformatiefoto zie je de veranderingen die ik in de afgelopen 4 jaar heb ondergaan. Helaas zie je niet de fouten en leermomenten die in deze 1460 dagen hebben plaatsgevonden. 

Door de vastberadenheid ben ik heel weinig gaan eten om zoveel mogelijk af te vallen. Het gewenste effect was verre van perfect. Zonder ook maar enige kennis of begeleiding dacht ik op deze manier mijn droomlichaam te kunnen bereiken. Door deze enorme caloriebeperking ben ik in een halfjaar 15 kg afgevallen. Mijn moeder had door dat het niet de goede kant op ging met mij en stuurde mij naar een diëtist. Uit verschillende onderzoeken kwam naar voren dat ik een eetstoornis had ontwikkeld. Volgens de diëtist komt het regelmatig voor dat mensen met een negatief zelfbeeld eetstoornissen ontwikkelen.

 

“My Shredded Lifestyle heeft mijn leven veranderd”

Ik was radeloos … ik wist niet hoe ik nu verder moest. Toen ik Merijn leerde kennen via zijn YouTube-kanaal, nam ik contact met Merijn op. Ik verdiepte mij volledig in de methode van My Shredded Lifestyle om zo het hele jaar door afgetraind en gezond te zijn.

Al snel wist ik progressie te boeken en verloor voldoende vetmassa en kwam in spiermassa aan. Ik merkte dat ik iedere dag fitter, gezonder en sterker werd. Hierdoor heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik in staat geweest om weer van mijn leven te kunnen genieten.

 

De methode van My Shredded Lifestyle heeft mij geholpen om plezier en het behalen van resultaat te combineren.

  • Ik ga nog steeds zorgeloos naar feestjes en drink hier wat alcohol.
  • Ik ben anders tegen voeding gaan aankijken
  • Ik kan veel grotere maaltijden nuttigen zonder in vet bij te komen
  • Ik heb een lichaamscompositie weten te bereiken waar ik voorheen alleen maar van had kunnen dromen

Het verschil in leeftijd op de transformatie is maar 4 jaar. Naar mijn mening is alles mogelijk in het leven, als je maar over de juiste kennis, tools en doorzettingsvermogen beschikt!

Verder is mijn doel nu om met mijn Instagram account zoveel mogelijk mensen te laten zien dat je met deze flexibele levensstijl toch een droomlichaam kunt hebben. 

 

Heel erg bedankt voor alle kennis en inspiratie en ik hoop dat ik ook een inspiratiebron voor velen mag zijn

Richard

Wil jij samen met mij in jouw beste shape ooit komen, dan KLIK op deze tekst voor meer info!

BEKIJK DE VIDEO

top

© MyShreddedLifestyle | Algemene voorwaarden | Privacy Policy