succesverhaal shanley theunisz

SHANLEY THEUNISZ

Hallo allemaal, ik ben shanley 24 jaar oud en woon in Maastricht.

Ik heb 12 jaar lang (van mijn 4e tot aan mijn 16e) aan dansen gedaan, 4 dagen per week kei hard trainen voor wedstrijden, mooi strak slank lichaam en kon eten wat ik wilde. Totdat ik ermee stopte, begon te puberen en de kilo’s erbij kwamen.

Ik deed niets meer aan sport en vond het zelfs verschrikkelijk om naar de sportschool te gaan. Ik werd er erg onzeker van en vond mezelf flink, durfde geen rokjes meer aan te doen en alles moest wijd en los zitten. Dagje shoppen was ook niets voor mij, ik schaamde me voor mijn kleding maat en werdt onzeker van al dat passen. Voor mij werdt het eens tijd om er wat aan te doen en ging dus zoals de meeste vrouwen diëten.

Toen begon de drama…

Nou eerlijk…..  wat een drama dat diëten, kilo’s eraf en weer kilo’s erbij, weinig eten, je misselijk voelen, honger hebben en noem het maar op.

Echt niets voor mij dus. Tot dat ik afgelopen oktober als tip kreeg van iemand dat ik my shredded lifestyle moest proberen. Natuurlijk was ik heel erg nieuwsgierig en begon al gauw met het volgen van MYSL insta pagina en het lezen van het boek (heerlijk boek om te lezen).

Ik heb mijn levensstijl veranderd door gezonder te eten zoals veel kip, vis, eiwitten shakes, groentes en noem het maar op en door wat vaker naar de sportschool te gaan. Natuurlijk ga ik wel nog naar feestjes en neem me een drankje. In het boek geven ze je namelijk tips welke drankjes je in je dieet kunt drinken zonder je schuldig te voelen.

Ik doe nu elke dag vasten zodat ik meer vet verlies en merk bij mezelf dat dit de beste manier is. In het begin vond ik het vasten moeilijk, had zin in eten, maar uiteindelijk raak je er snel aan gewend zolang je maar veel water drinkt.

7 kilo kwijt

Ik ben nu 7 kilo afgevallen en 2 maten kleiner in mijn kleding dankzij my shredded lifestyle, maar ik ben er nog lang niet.

Ik ben van fitness hater, fitness liefhebber geworden. Mij kun je 4 a 5 dagen per week vinden in de sportschool en train anderhalf tot 2 uur. Het is heerlijk om te zien als je vooruitgang boekt en dit geeft je extra motivatie en energie. Als je zelf je levensstijl wil veranderen door gezond te eten en fit te worden dan raad ik je zeker MYSL aan. Dit was zo’n beetje mijn verhaal en ik hoop dat jullie hier iets aan hebben.

 

 

Dankjewel my shredded lifestyle zonder jullie was dit mij nooit gelukt. Ook even een extra bedankje aan Veronica voor de lieve berichtjes en tips die zij mij geeft.

Liefs shanley

MYSL BEDANKT!

top

© MyShreddedLifestyle | Algemene voorwaarden | Privacy Policy