Glenn Bouwmans

MYSL TRANSFORMATIE VAN HET JAAR

2020

Hey ik ben Glenn, op Instagram ook wel bekend als @glennb_1997
Eind november 2017 woog ik nog 94kg en was het uitgegaan tussen mij en mijn vriendin. Zoals bij iedere relatiebreuk als je al een langere tijd bij elkaar bent geweest viel ik in een diep dal, dit in combinatie met dat ik op dat moment niet veel geld verdiende en al mijn geld op ging aan vaste laste betalen.

“Een anderhalf jaar geleden ben ik gestart met fitness. Ik raakte geïnspireerd door Merijn en met name door de manier hoe hij zijn leven leidt. Bij de start wist ik totaal niet waar ik mee bezig was. Zo wist ik niks over spieropbouw en hoe je dit allemaal moest aanpakken. Gelukkig leerde Merijn mij al snel, dat ik mij niks moest aantrekken over wat mensen in de sportschool van je denken. Je gaat ten slotte voor jezelf naar de sportschool en niet voor iemand anders.

Mijn key-factoren voor succes
Mijn key-factoren voor een droomlichaam zijn; consistentie, niet naar anderen luisteren, leer de juiste uitvoering van de oefeningen, leer de juiste voeding eten en de levensstijl die daarbij hoort. Als je al deze pijlers toepast in je leven, dan is de kans zeer hoog dat je succesvol zal zijn. Hetgeen dat mij erg geholpen heeft met de juiste mindset over voeding en fitness, is het boek My Shredded Lifestyle. Ik wou dat het boek My Shredded Lifestyle er al was, toen ik was gestart met fitness, want het geeft je gelijk de juiste informatie die je bij de start wilt hebben. Het boek MYSL heeft mij alsnog geholpen met het cutten (droger worden). Het maakt ook van het cutten een ‘enjoyable’ tijd doordat je alsnog kunt feesten, af en toe lekkere dingen kunt eten en alsnog shredded kunt worden.

Het boek My Shredded Lifestyle heeft mijn kijk op het leven veranderd en fitness is niet meer uit mijn leven weg te denken. Ik haal mijn energie uit het sporten en bezig te zijn om elke dag weer het beste uit mezelf te halen!”

Bedankt Merijn en My Shredded Lifestyle voor de extra kennis en tools!

Marco Scotese

MYSL TRANSFORMATIE VAN HET JAAR

2019

Ik had bij MYSL coaching (Merijn) een 6 maanden pakket gepakt. Het was niet dat ik helemaal niet in shape was, maar ik had wel een klein buikje en geen zichtbare buikspieren. Ik zag MYSL wel eens voorbijkomen in reclames en toen dacht ik laten wet het eens proberen…

Beste keuze van mijn leven!

Via het 6 maanden traject heb ik veel geleerd over voeding, discipline, vetpercentage en workouts in de gym.

Het fijne aan coaching bij MYSL vond ik de stok achter de deur. Uiteindelijk weet je wel ongeveer hoe het moet, maar die motivatie en discipline blijft altijd lastig!

Via MYSL heb je toch een bewijsdrang en via het wekelijks check-in systeem van je coach moest ik mij elke week verantwoorden en hierdoor wilde ik presteren en het zo goed als mogelijk doen.

Ik ben blij dat ik deze weg ben ingeslagen en nu kan ik op eigen kracht verder, omdat ik alles geleerd heb van MYSL. Ook super tof dat ik ben verkozen tot de transformatie van het jaar!

THE NEW YEAR CHALLENGE

2022

SUMMER 21’ SHRED CHALLENGE

2021

THE NEW YEAR CHALLENGE

2021

FINISH 2020 STRONG CHALLENGE

2020

BACK TO THE GYM CHALLENGE

2020

AT HOME CHALLENGE

2020

NEW YEAR CHALLENGE

2020

ALLE TRANSFORMATIES

BIJZONDERE VERHALEN

RICHARD DUCHON

Ik was radeloos … ik wist niet hoe ik nu verder moest. Toen ik Merijn leerde kennen via zijn YouTube-kanaal, nam ik contact met Merijn op. Ik verdiepte mij volledig in de methode van My Shredded Lifestyle om zo het hele jaar door afgetraind en gezond te zijn.

Lees mijn verhaal
Transformatie Richard Duchon MYSL