Team

MYSL OPRICHTERS

Merijn Schoeber

Mede-oprichter MYSL

Hi, mijn naam is Merijn Schoeber en ik ben de mede-oprichter van My Shredded Lifestyle. Mijn droom en passie is om relevante kennis omtrent fitness met zoveel als mogelijk mensen te delen. Dit doe ik voornamelijk via mijn YouTubekanaal. Ik ben tijdens mijn studie gestopt met school om mij volledig te focussen op fitness en ondernemen. Al mijn leermomenten over voeding en fitness zijn verwerkt in het online platform My Shredded Lifestyle. Samen bouwen aan jouw droomlichaam is de missie van ons bedrijf. Ik zelf maak voornamelijk content voor alle marketing doeleinden, schrijf boeken en online cursussen en bespreek de strategie van het bedrijf met mijn partners.

Rowan van der Voort

Mede-oprichter MYSL

Mijn naam is Rowan van der Voort, mede-eigenaar My Shredded Lifestyle. Ik heb een enorme passie voor fitness, waarbij ik oprecht geloof dat het volgen van de juiste lifestyle alle aspecten van je leven kan verbeteren. Via deze passie zijn Sander en ik met Merijn in contact gekomen en wij hebben vanuit het niets het platform My Shredded Lifestyle opgebouwd. Hetgeen dat mij nu trots maakt, is dat duizenden mensen hun gewoontes, lichaam en gezondheid zijn aan het verbeteren met de methode van MYSL. De hoofdtaken die ik dagelijks voor MYSL uitvoer zijn content creatie voor social media, marketing, product ontwikkeling, bedrijfsstrategie en sales.

Sander Roex

Mede-oprichter MYSL

Mijn naam is Sander Roex, mede-eigenaar van My Shredded Lifestyle. Dankzij de methode van My Shredded Lifestyle ben ik van 103kg naar 83kg gegaan. Hierdoor was ik zo onder de indruk van deze lifestyle, dat ik 100% erachter stond om samen met Rowan en Merijn een boek te schrijven. Verder heb ik een passie voor ondernemerschap, reizen en gezondheid.

MYSL COACHES

Robin Sterk

Coach MYSL

Hi, mijn naam is Robin en ik geloof dat je voor een afgetraind en gezond lichaam bikkelhard moet werken. Ik heb jarenlang getraind voor het lichaam waar ik nu mee mag rondlopen. Ik voel me goed en zelfverzekerd en ik weet waar ik mee bezig ben. Dit was bij de start van mijn fitness journey absoluut niet het geval…

Toen ik startte met fitness, had ik nul-komma-nul verstand van voeding en training. Ik wilde z.s.m. gespierd en breed worden, vandaar ging ik naar de gym en ik deed maar wat. Een van mijn fouten was dat ik verkeerd deed bulken, waardoor je natuurlijk aankomt, maar het meeste kwam ik aan in vetmassa. En nee, daar word je niet blij van met een klein buikje en weinig zichtbare definities van spieren.

Maar goed… Door de jaren heen heb ik veel geleerd en tegenwoordig doe ik mee aan wedstrijden! Zo heb ik in 2017 de eerste plaats gepakt op de Hercules Mens Fysiek wedstrijd. Veel mensen vragen mij dagelijks hoe ik dit lichaam heb gekregen. Vandaar vraag ik aan jou, wil jij ook bikkelhard werken en het lichaam van je dromen bereiken? Dan klik op onderstaande knop en ik ga met jou aan de slag!

Richard Duchon

Coach MYSL

Hi, mijn naam is Richard en ik kom oorspronkelijk uit Oostenrijk. Toevallig is dit het land waar de grote Arnold ook vandaan komt! Een ding dat je Arnold moet meegeven, is dat hij weet wat hard werken betekent. Ik werk namelijk ook hard, niet enkel voor mijzelf, maar ook voor mijn clienten. Samen met jou wil ik bouwen aan jouw droomlichaam, want het is mijn doel om zoveel als mogelijke transformaties op mijn naam te zetten. Doe jij met mij mee!?!

Bart Muijtjens

Personal Trainer MYSL

Mijn naam is Bart Muijtjens en ik heb een korte stage gelopen bij My Shredded Lifestyle. Via MYSL ben ik erachter gekomen dat ik geïnteresseerd ben in twee dingen, namelijk gezondheid en mensen helpen. Nu ben ik super trots om bij My Shredded Lifestyle als MYSL Coach te werken. Hierin begeleid ik mensen met hun voeding, training en lifestyle. Momenteel geef ik enkel online coaching via de MYSL APP, waar ik 24/7 in contact sta met mijn klanten.

MYSL STAGIAIRS

Noy Baggen

Video Editor MYSL

Hi everyone!

Mijn naam is Noy en ik ben de video editor van My Shredded Lifestyle. Zo maak ik grafische video’s in Adobe After Effects CC. Dit is gestart als een hobby voor mij, want ik deed altijd game video’s bewerken van vrienden. Zo creëerde ik motion graphics in opgenomen beelden van vette games. Ik had van te voren niet veel met fitness, maar dankzij mijn stage bij My Shredded Lifestyle zag ik dat fitness een te gekke wereld is. Wat ik tof vind aan My Shredded Lifestyle is dat ze mij de ruimte geven in mijn creativiteit. Ik mag met eigen ideeën en initiatieven komen. Ben je benieuwd naar mijn werk? Klik dan op onderstaande knop!

MYSL BLOGGERS

Amber Steeger

Blogger MYSL

Hey! Ik ben Amber, eigenares van FitnessFT en blogger bij MyShreddedLifestyle. Elke maandag schrijf ik een blog die jou gaat helpen je doel te bereiken.

In het dagelijks leven sport ik veel, werk ik aan mijn eigen bedrijf en heb ik een bijbaantje als vakkenvuller. De tijd die ik hiernaast over heb besteed ik aan het verbreden van mijn kennis over sport en voeding of het maken van muziek.

Mijn liefde voor fitness en voeding is gestart als een hobby maar langzaam uitgegroeid tot mijn passie.

Mijn doel is om jou te helpen gezonder, fitter en slanker te worden zonder dat jij het gevoel hebt dat je hier iets voor op moet geven!

Chiel Weijs

Blogger MYSL

Mijn naam is Chiel Weijs en ik ben content blogger bij MYSL. Een tijd geleden ben ik MYSL tegen gekomen op social media en zag ik dat de visie van MYSL en de wijze waarop deze overgebracht wordt, overeen komt met mijn persoonlijke visie met betrekking tot sport, voeding en lifestyle.
Daarom is het voor mij een leuke uitdaging om deze visie in combinatie met wetenschap uit te drukken in informatieve blogs voor MYSL.
Ik probeer dit te doen aan de hand van mijn ervaring in de sportschool en mijn kennis van (sport)voeding, die ik opgedaan heb tijdens mijn opleiding tot sportvoedingscoach. Wil je meer weten of wil je een specifiek onderwerp terugzien in een blog? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Martijn Nieland

Wetenschappelijke Blogger MYSL

Hi there, Ik ben Martijn (maar iedereen noemt mij Marty) en ik ben de wetenschappelijke blogger van de My Shredded Lifestyle website (MYSL), wat ik naast mijn studie geneeskunde in Amsterdam doe. Ik zal voor wekelijkse blogs op de website zorgen waarin sport, voeding en lifestyle centraal staan. Daarbij zorg ik ervoor dat alles wetenschappelijk onderbouwd is, door gebruik te maken van wetenschappelijke artikelen en hiernaar te refereren op het einde van de blogs. Bij MYSL staan wij namelijk achter een werkwijzen, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze resultaten leveren. In het geval van MYSL gaat dit vooral over sport, voeding en lifestyle, maar wij zijn ervan overtuigd dat goed onderzoek je beste vriend is, als je resultaten wilt boeken.

Qua sport ben ik al een aantal jaar in de sportschool te vinden, waarvan ik een groot gedeelte maar wat deed en niet echt resultaat boekte. Toen ik zag dat Merijn en het team het boek My Shredded Lifestyle uit zouden brengen, heb ik dit boek direct besteld. Sinds ik MYSL toepas, heb ik meer resultaten zonder dat ik mijzelf zware restricties op hoef te leggen. Ook vind ik het super tof dat er nu een hele community is waar iedereen elkaar motiveert. Toen mij gevraagd werd om deel uit te maken van het team dat hier verantwoordelijk voor is, was mijn antwoord dan ook een volmondig: JA!

Let’s get shredded the scientific way!

© Myshreddedlifestyle.com | Alle rechten voorbehouden.
X