Wat is My Shredded Lifestyle precies?

My Shredded Lifestyle of te wel ‘MYSL’ is gestart met het eerste boek ‘De ultieme gids naar jouw droomlichaam’. De methode van ‘MYSL’ is volledig gebaseerd op ‘Intermittent Fasting’, in het Nederlands ‘Periodiek Vasten’ genoemd. Hierbij consumeer je je voedsel in een 8-uurs tijdsbestek. De overige 16 uur per dag vast je. Schoeber: “Door dit vasten leer je je lichaam om je vet aan te spreken als brandstofbron en dat is nu juist wat je lichaam wil. De holbewoners aten ook niet de hele dag door, want ze hadden geen koelkast, supermarkt of Mac Dreks!” Na het succes van het eerste boek heeft Merijn met het MYSL-Team goed nagedacht over hoe zij nu verder willen met My Shredded Lifestyle. Ze hebben goed geluisterd naar vragen en opmerkingen vanuit de community. Via de trouwe community is er een besluit gemaakt om een betrouwbaar en transparant platform op te bouwen, waar iedereen terecht kan met zijn of haar fitnessdoelen.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek


My Shredded Lifestyle wilt niet zomaar informatie delen, maar het liefst enkel informatie die onderbouwd wordt met de wetenschap. MYSL heeft gemerkt dat wetenschappelijke getoetste informatie en dit zelf getest in de praktijk vaak de beste indicator voor succes aangeeft. Bijvoorbeeld het eerste boek is gebaseerd op meer dan 20 internationale wetenschappelijke onderzoeken, waarbij de lezer leert om effectief vet te verbranden met een eenvoudig vol te houden levensstijl. Dat heeft nog meer gezondheidsvoordelen, zoals een hoger energieniveau en een langere levensduur. Deze gezondheidsvoordelen worden met wetenschappelijk onderzoek onderbouwd en uitgebreid uitgelegd. Schoeber deed 6 jaar intensief onderzoek voor zijn boek.

Wat is uniek aan het boek My Shredded Lifestyle?

Het boek werkt volgens een handig stappenplan. In de eerste stappen leer je hoe je lichaam met voeding omgaat. Vervolgens krijg je een persoonlijk stappenplan waarmee je zelf aan de slag gaat om je doelen, voedingsschema’s en trainingsschema’s op te stellen. ‘My Shredded Lifestyle’ bevat naast theorie ook praktische toepassingen als voorbeeldschema’s voor zowel mannen als vrouwen, recepten, een macro calculator, een voortgangslogboek, tips om je doel te behalen en hoe om te gaan met je hongergevoel en jaloerse mensen. Schoeber: “Het is een interactief boek, een handleiding waarmee de lezer zelf aan de slag kan gaan en zo zijn eigen levensstijl en mindset kan veranderen.”

Wat heeft het platform My Shredded Lifestyle nog meer te bieden?

Het platform van My Shredded Lifestyle heeft veel meer te bieden, dan enkel het boek. Zo kun je op het platform terecht voor relevante blogs, video’s over voeding, training, mindset tips en tricks. Verder zijn er talloze producten beschikbaar die jou kunnen helpen bij het behalen van je fitnessdoelen. Een van deze producten is het 8- of 16 weken voedingsschema. Naast de voedingsschema’s heb je de mogelijkheid om het upper/lower e-Book aanschaffen, waarin alles wordt uitgelegd rondom strategisch trainen voor de maximale spiergroei als natuurlijke gewichtheffer. Naaste alle producten en blogs kun je succesverhalen teruglezen van andere MYSL-strijders, die de challenge enige tijd terug aan zijn gegaan. Naast de succesverhalen bestaat er een forum, die aan elk product is gekoppeld. Met dit forum heb jij als community lid de kans om elkaar vragen te stellen. Elkaar helpen met het behalen van een droomlichaam is superhandig en leuk!

Over Merijn Schoeber

Schoeber zag zelf door de bomen het bos niet meer nadat hij begon met fitness. De matige resultaten en het strikte non-alcoholische dieet spraken hem niet aan. Hij verdiepte zich in een aanpak die voor de lange termijn wel haalbaar was en deed veel research naar voeding en training en naar de meest effectieve methodes van spieren opbouwen en vet verliezen. Schoeber: “Mensen in de sportschool geloofden onjuiste informatie en maakten vaak gebruik van een verkeerde aanpak. Mijn aanpak is gericht op mannen en vrouwen die naast hun sociale leven een geweldig lichaam willen krijgen. “

Merijn besloot te stoppen met zijn opleiding en het YouTube-kanaal en online coaching platform ‘Merijn’ te starten. Door zijn vlogs inspireert hij wereldwijd meer dan 210.000 volgers om een gezond en prettig leven te leiden.

Wil jij nu ook starten met My Shredded Lifestyle? Dan check deze pagina voor meer informatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *